Obavijesti

Sport

Komentari 4

Lokosi se oprostili zajedničkom večerom u Skradinu, a igrači dobili samo pet dana odmora...

Lokosi se oprostili zajedničkom večerom u Skradinu, a igrači dobili samo pet dana odmora...
3

Goran Tomić svoje će igrače opet okupiti u petak, samo tjedan dana kasnije čeka ih otvaranje HNL-a protiv Dinama, a tu više neće biti Kastratija, Uzunija, Jakića, pa vjerojatno niti Grbića...

VIDEO

Lokomotiva nije uspjela sjajnu sezonu učiniti savršenom, na Kajzerici i dalje žale za porazom (1-0) od Rijeke u finalu Kupa. Zagrepčani su u toj utakmici zaslužili puno više, bili bolji suparnik, ali sreća im je ovoga puta okrenula leđa.

Čelnici Lokomotive poslije utakmice svojim su igračima organizirali zajedničku večeru u Skradinu, odakle je svatko otišao svojim putem.

Pokretanje videa...

Lokomotiva u Ligi prvaka 01:08

Neki su se igrači vratili u Zagreb, dok ih se većina zaputila prema raznim morskim destinacijama. Dok su neki hrvatski prvoligaši (Dinamo, Hajduk...) već krenuli s pripremama za novu, nogometaši Lokomotive su tek zaključili 'staru' sezonu. I sada im slijedi kraći odmor. Goran Tomić svoje je igrače 'počastio' s pet dana odmora, prvi trening 'lokosa' zakazan je već za petak.

Na zajedničkoj večeri od, sada već bivšeg kluba, oprostili su se Myrto Uzuni (ide u Ferencvaros), Kristijan Jakić i Lirim Kastrati (obojica odlaze u Dinamo), pa na Kajzerici već smišljaju taktiku za novu sezonu. Tu treba biti pametan i racionalan, Lokomotiva će po prvi put zaigrati u kvalifikacijama za Ligu prvaka, pa zbog brojnih odlazaka (još se očekuje inozemni transfer golmana Grbića), pod hitno treba dovesti svježu krv.

Koprivnica: Prva polufinalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa, NK Slaven Belupo - NK Lokomotiva

Iz Dinama bi na posudbu trebali stići Mario Ćuže i Marko Đira, ništa još nije službeno definirano, iako su i ti pregovori već prilično odmakli. Najveći zadatak Gorana Tomića bit će, uz sve odlaske, zadržati dobru atmosferu unutar momčadi, ali i što bolje otvoriti novu prvoligašku sezonu. Lokomotiva će se okupiti u petak, a samo sedam dana kasnije 'plavo-bijele' očekuje otvaranje nove sezone i gostovanje kod Dinama.

A to će bez Kastratija, Uzunija, Jakića, vrlo vjerojatno i Grbića, te suspendiranog Čelikovića (žuti kartoni) za Gorana Tomića i njegove dečke biti vrlo težak zadatak. Ubrzo slijedi i Europa, a Lokomotiva će u 2. pretkolu Lige prvaka igrati protiv Bešiktaša, Viktorije Plzen ili Rapid Beča.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'