Sport

Komentari 18

Lončarević u HNS-u, Jozak: Bit će moja produžena ruka...

Lončarević u HNS-u, Jozak: Bit će moja produžena ruka...

Smatram da mogu pridonijeti razvoju igrača i hrvatskog nogometa, rekao je Ilija Lončarević, koji je s Hrvatskim nogometnim savezom potpisao na tri godine...

Ilija Lončarević napustio je klupu drugoligaša Gorice i preuzeo funkciju tehničkog direktora HNS-a. Lončarević će koordinirati rad mladih muških reprezentacija, U-15 do U-21, objavio je HNS na službenoj internetskoj stranici u ponedjeljak.

- A reprezentacije je ključni proizvod hrvatskog nogometa. Da bi ona funkcionirala, moramo osigurati maksimalne uvjete u našim "tvornicama", a to su mlade selekcije - rekao je tehnički direktor HNS-a, Romeo Jozak i dodao:

- Raspon obveza tehničkog direktora je širok i ovim imenovanjem pobrinuli smo se da mladim reprezentacijama ne može i ne smije ništa nedostajati. Jako smo zadovoljni ovim rješenjem, Ilija će biti odličan mentor i koordinator izbornicima i moja produžena ruka u radu sa selekcijama mlađih uzrasta - rekao je Romeo Jozak.

Lončarević je s današnjim danom preuzeo funkciju, a potpisao je na tri godine.

- Razgovarali smo oko godinu dana. Ove jeseni to smo intenzivirali i sada realizirali. Drago mi je što ću raditi posao koji smatram primjerenim u ovoj fazi karijeru. Smatram da mogu pridonijeti razvoju igrača i hrvatskog nogometa - rekao je Ilija Lončarević.

Najčitaniji članci