Sport

Komentari 2

Lončarević: Zadovoljan sam pobjedom Gorice, ali ne i igrom

Lončarević: Zadovoljan sam pobjedom Gorice, ali ne i igrom

Imali smo sedam, osam čistih prilika, a onda su nas gosti mogli kazniti u finišu poluvremena. Srećom, nisu, kaže Lokica nakon 4-0 pobjede Zagreba nad Zelinom

Zadovoljan sam pobjedom jer smo prekinuli niz od dva poraza. No nisam igrom. Imali smo previše grešaka koje Segesta nije u potpunosti znala iskoristiti, rekao je trener Gorice Ilija Lončarević.

Gorica je kod Segeste slavila 3-2, a pobjedonosni gol zabio je Peričić, koji se praktički prošetao kaznenim prostorom, potom zaobišao i golmana i zabio.

Vodeća Cibalia ni u drugoj domaćoj proljetnoj utakmici nije uspjela pobijediti. Nakon Solina, bodove joj je uzeo i Pomorac. Vodili su Vinkovčani 2-1 sve do sudačke nadoknade, no tada je Datković glavom zabio za remi. Gosti su slavili, a sudac označio kraj.

Slavilo se i u Kranjčevićevoj, a čim su čuli rezultat iz Vinkovaca, u svlačionici je počela pjesma. Zagreb je pobijedio Zelinu 4-0 i stigao na samo dva boda zaostatka za Cibalijom.

- Bili smo puno bolji. Već u prvom poluvremenu smo imali sedam, osam čistih prilika, a onda su nas gosti mogli kazniti u finišu poluvremena. Srećom, nisu - rekao je trener Zagreba Vjekoslav Lokica.

Najčitaniji članci