Obavijesti

Sport

Komentari 75

Bez Kovačića protiv Malte i Rusije? Tuchel: Moja je krivica

Bez Kovačića protiv Malte i Rusije? Tuchel: Moja je krivica

Mateo Kovačić se ozlijedio na kraju treninga i bit će izvan terena nekoliko tjedana, sljedeći tjedan sigurno neće igrati pa ionako slijedi reprezentativna stanka, otkrio je trener Chelseaja Tuchel

VIDEO

Mateo Kovačić vrlo vjerojatno neće biti na raspolaganju hrvatskoj reprezentaciji za posljednje dvije utakmice kvalifikacija za SP protiv Malte i Rusije! Trener Chelseaja Thomas Tuchel otkrio je da se Kovačić ozlijedio na treningu u četvrtak, stradala mu je tetiva i neće ga biti nekoliko tjedana.

- Tužna vijest na kraju jučerašnjeg treninga. Mateo Kovačić se ozlijedio na kraju treninga i bit će izvan terena nekoliko tjedana, sljedeći tjedan sigurno neće igrati pa ionako slijedi reprezentativna stanka - rekao je Tuchel pa preuzeo krivnju na sebe!?

- Radio je malo previše na treningu, što je i moja krivica.

Premier League - Chelsea v Norwich City

Čim je čuo tu vijest, Zlatko Dalić kontaktirao je Kovačića. Minimalna šansa za oporavak postoji, ali...

- Izbornik Zlatko Dalić razgovarao je s Kovačićem, a liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije u komunikaciji je s liječnicima Chelseaja i pratit će razvoj Kovačićeve ozljede. Ovisno o razvoju oporavka, bit će poznato hoće li Mateo biti spreman za predstojeće odlučujuće kvalifikacijske utakmice za SP u Kataru 2022. protiv Malte (11. studenoga) i Rusije (14. studenoga) - oglasio se HNS. 

Eh da, kako god, ali Zlatko Dalić po Katar vrlo vjerojatno morati bez jednog od najstandardnijih reprezentativaca. Koga će pridružiti Brozoviću i Modriću u veznom redu, još je malo daleko špekulirati, ali ovo je svakako ozbiljan udarac za Dalića u pripremi utakmica koje su na rasporedu 11. i 14. studenog.

'Modrić može još tri godine, a Kova će ga perfektno zamijeniti'
'Modrić može još tri godine, a Kova će ga perfektno zamijeniti'
Chelsea utrpao 'sedmicu', Kova dvaput briljantno asistirao...
Chelsea  utrpao 'sedmicu', Kova dvaput briljantno asistirao...

Trener Chelseaja, nakon loše vijesti, još je malo govorio o Kovačiću i njegovim kvalitetama.

- Matea možeš nazvati u tri sata u noći zbog taktičkog treninga, obrambenog treninga ili bilo čega drugog, on će doći s osmijehom i odradit će što treba. Fantastičan igrač i momak, veliki sam bio njegov obožavatelj kad je igrao u Realu, osjetio sam da ima potencijala. Skroman je i ima veliko srce za nogomet i posebna je sreća biti njegov trener. Uvijek razmišlja o drugima, jako sam sretan što ga imamo, napravio je jedan korak naprijed ove sezone. I dalje se može poboljšati u posljednjem pasu. Pokušavamo ga učiniti samouvjerenim i da mu igra lakše dolazi. Nikad se ne skriva, užitak ga je imati kao igrača, ali i suigrača. Borac i vrhunski igrač - završio je Tuchel.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba