Obavijesti

Sport

Komentari 54

Lovre Kalinić: Želimo dosanjati san. Idemo na glavu, u borbu

Lovre Kalinić: Želimo dosanjati san. Idemo na glavu, u borbu
4

Bilo je i razbijenih glava i slomljenih noseva, ali ovaj duh želimo zadržati do kraja, rekao je golman Hajduka koji je poslao poruku suigračima: 'Igrači koji su manje igrali moraju shvatiti da moraju povući'

VIDEO

Lovre Kalinić nije primio gol protiv Dinama i treću utakmicu, a pobjeda zahvaljujući golu njegova prezimenjaka Nikole vratila je bijele u igru za naslov. Pet kola prije kraja prvenstva imaju četiri boda zaostatka za "modrima".

POGLEDAJTE VIDEO: Poljud slavi nakon derbija

Pokretanje videa...

Hajduk - Dinamo 1-0 02:22

- Prošao sam sito i rešeto i čast mi je biti kapetan ove momčadi, pogotovo u ovakvoj utakmici. Imali smo dogovor da se bacamo na glavu od početka, utakmica se odvila tako kako se odvila, bilo je jako puno prekida, i tih 10 minuta nadoknade potvrda je koliko je bilo prekida. U drugo poluvrijeme ušli smo s gardom, dali smo gol i onda podsvijest čini svoje, spustiš se malo unatrag, oni su uveli dva napadača, pritisli su nas - rekao je golman Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ključan je trenutak bila 63. minuta i gol Nikole Kalinića.

- Drago mi je zbog mog prezimenjaka Nikole, znam koliku je želju imao doći i biti dio ovoga svega. Bog sve vidi i nagradi te kad najviše treba. Hvala njemu i cijeloj ekipi, momci su dali sve što su imali, bilo je i razbijenih glava i slomljenih noseva, ali ovaj duh želimo zadržati do kraja. Idemo na glavu, u borbu, i što nam Bog da.

Hajduk nema previše vremena za slavlje jer ga već u nedjelju čeka gostovanje kod Slaven Belupa. U dobrom je nizu, s četiri pobjede u zadnjih pet utakmica, a želi li ikakvu šansu dokopati se titule, u Koprivnici mora do bodova, i to bez Nikole Kalinića i Marka Livaje, koji su suspendirani.

- Do kraja je još dosta utakmica, svaku moramo odigrati s istim ciljem. U Koprivnici nema Livaje i Nikole, ali igrači koji su manje igrali moraju shvatiti da su sad oni ti koji moraju povući, ne bi bili igrači Hajduka da ne mogu iznijeti teret, i ja sam siguran da će oni to i napraviti - rekao je Lovre i zaključio:

- Hvala gledateljima koji su došli u velikom broju. U ovoj momčadi nema nikoga tko nema hajdučko srce. Svi živimo san i želimo ga dosanjati do kraja. Hvala svima koji su došli i bodrili nas, mi ćemo pokušati na terenu svaki put dati maksimum.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi