Obavijesti

Sport

Komentari 7

Lovren ostao na klupi Redsa, City prošao u finale Lige kupa

Lovren ostao na klupi Redsa, City prošao u finale  Lige kupa
12

Hrvatski stoper Dejan Lovren ostao je na klupi za pričuve Liverpoola u pobjedi nad West Hamom u zaostalom kolu Premiershipa, dok je City izborio "Građanima" osmo finale Lige kupa

VIDEO

Nogometaši Manchester Cityja izborili su plasman u finale Lige kupa premda su uzvratnom susretu polufinala na svom travnjaku izgubili od Manchester Uniteda sa 0-1, no 'građani' idu dalje jer su u prvom susretu slavili sa 3-1. Strijelac jedinog gola bio je Nemanja Matić u 35. minuti, a isti je igrač u 76. minuti isključen zbog dva žuta kartona.

Branitelj naslova će u finalu 1. ožujka na Wembleyju igrati protiv Aston Ville koja je u utorak na svom Villa Parku svladala Leicester City sa 2-1 što im je uz 1-1 iz prvog susreta otprije tri tjedna bilo dovoljno za prolazak dalje.

Carabao Cup - Semi Final Second Leg - Manchester City v Manchester United

Villa je povela golom Targetta (12), na 1-1 poravnao je Iheanacho (72), da bi veliko slavlje domaćim navijačima osigurao Trezeguet (90+3) pobjedničkim pogotkom u sudačkoj nadoknadi.

Europski prvak iz 1982. godine Aston Villa svoj je posljednji trofej osvojila još 1996. godine i to upravo Liga kup, a posljednji nastup u finalu ovog natjecanja imala je prije 10 godina kada je izgubila od Manchester Uniteda.

"Građanima" će to biti osmo finale, a u dosadašnjih sedam samo su jednom poraženi, 1974. od Wolverhamptona.

Liverpool nastavio pobjednički niz

Nogometaši Liverpoola nastavili su svoj pobjednički niz u Premier ligi, u srijedu su u zaostaloj utakmici 18. kola u gostima kod West Hama slavili sa 2-0, te sada imaju 19 bodova više od Manchester Cityja.

Liverpool je poveo u 35. minuti iz kaznenog udarca, kojeg je u pogodak pretvorio Mohamed Salah. Strijelac za konačnih 2-0 nakon uspješnog kontranapada bio je Alex Oxlade-Chamberlain (52). Hrvatski stoper Dejan Lovren ostao je na klupi za pričuve Liverpoola.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima