Obavijesti

Sport

Komentari 61

Lovren: Pogriješio sam i htio sam se sakriti ispod stola...

Lovren: Pogriješio sam i htio sam se sakriti ispod stola...
5

U teškim trenucima moramo imati glave gore i zaboraviti ovo te pronaći način kako da budemo bolji. I ostale momčadi gube kod kuće, rekao je hrvatski stoper 'redsa'

VIDEO

Dejan Lovren morao je ugasiti profil na Instagramu zbog budala i prijetnji smrću nakon utakmice protiv West Hama. Bilićeva momčad razbila je Liverpool na Anfieldu 3-0, a hrvatski stoper Liverpool pogriješio je kod drugog gola na utakmici.

Nakon utakmice navijači su ga ismijavali na društvenim mrežama, a neki su otišli i korak dalje sa sramotnim uvredama i prijetnjama prema našem igraču.

- Utakmica je završila je već sam je zaboravio. Napravio sam usr*** pogrešku. Što mogu sad napraviti? Minutu nakon te pogreške htio sam se sakriti ispod stola. Ali u tim trenucima morate zaboraviti na to i imati glavu gore. Nisam to trebao napraviti, ali pogreške se događaju - rekao je Dejan Lovren, prenosi Daily Mail.

Hrvatski stoper petljao je s loptom blizu svog šesnaesterca, ostao je bez nje, a West Ham je u nastavku te akcije poveo 2-0 na Anfieldu.

- Takve pogreške neće uzdrmati ni mene ni moju momčad. Ja sam prvi koji sam razočaran u sebe, ali to je sad iza mene jer putujem s Hrvatskom na važne utakmice. Nakon toga nas čeka Manchester United - rekao je Lovren i dodao:

- U teškim trenucima moramo imati glave gore i zaboraviti ovo te pronaći način kako da budemo bolji. I ostale momčadi gube kod kuće. Mogli smo imati više bodova, ali nemamo. Idemo dalje - rekao je Dejan Lovren.

Bilić stao uz Lovrena

Liverpool je izgubio zbog Lovrena? Ne, ne, ne. Gledajte, napravio je pogrešku, a što su radili ostali igrači njegove momčadi? Oni nisu griješili?, rekao je Slaven Bilić za Guardian i dodao:

- Naravno da smo presretni zbog pobjede. Kad na Anfieldu nakon 20 minuta držite nulu i imate aut, sretni ste. A mi smo dobili 3-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...