Obavijesti

Sport

Komentari 22

Lovrić uoči Hajduka: Bilo je baš teško utakmice gledati s TV-a, a na Poljud idemo po Europu...

Lovrić uoči Hajduka: Bilo je baš teško utakmice gledati s TV-a, a na Poljud idemo po Europu...

Ofenzivnije su bolji. Naravno, imaju i oni svojih problema, a mi ćemo to pokušati iskoristiti. Hajduk je na Poljudu uvijek Hajduk, ali mi se moramo baviti sobom, rekao je u najavi utakmice trener Gorice Siniša Oreščanin

VIDEO

Nogometaši Gorice u srijedu od 20.10  gostuju kod Hajduka u sklopu 34. kola HT Prve lige. Ulog je velik, oba kluba pokušavaju izboriti mjesto u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

Gorica je treća s 59 bodova, Rijeka četvrta s 52, a u borbu se želi uključiti i Hajduk, koji ima 51 bod i još se nada...

POGLEDAJTE VIDEO: Na treningu s Kristijanom Lovrićem

Pokretanje videa...

00:42

- Prvenstvo je pri kraju, utakmice dolaze brzo, zgusnut je raspored. Još jednom bih htio čestitati stožeru i momčadi na vaterpolskoj utakmici koju smo odradili prošli petak i pobijedili Osijek. Ta pobjeda nam gradi samopouzdanje, momčadi je to baš dobro sjelo - rekao je u uvodu trener Gorice Siniša Oreščanin pa dodao:

- Hajduk igra dobro proljeće, spletom okolnosti su u zadnje vrijeme promijenili formaciju. Ofenzivnije su bolji. Naravno, imaju i oni svojih problema, a mi ćemo to pokušati iskoristiti. Hajduk je na Poljudu uvijek Hajduk, ali mi se moramo baviti sobom. Sportski je nadati se i idemo na pobjedu. Nadam se da ćemo sve što smo zamisliti, provesti na terenu. 

Pula: Istra i Gorica sastali se u zaostalom 14. kolu HT Prve lige

- Neće biti kartoniranog Juniora, u konkurenciju nam se vraćaju Hrvoje Babec i Kristijan Lovrić. U dobrom smo ritmu i nadam se da ćemo prikazati dobar nogomet.

'Bio sam srcem i dušom uz suigrače'

Riječ je potom dobio oporavljeni Lovrić.

- Nakon te lakše ozljede, vratio sam se nazad. Kao što je momčad pomogla meni, tako želim i ja njoj. Još tih par utakmica, da se izbori Europa i nadam se da ćemo u tome uspjeti.

Gorica je u jednom trenutku bila u jako lošem nizu. U ligi su čak sedam utakmica u nizu bili bez pobjede.

- Činilo mi se jako teško gledati utakmice s televizije. Ne možeš pomoći niti u jednom segmentu... Moji suigrači su odradili jako dobar posao, posložili su se, bili smo odlični u remiju sa Šibenikom (1-1), posebno u drugom poluvremenu pa onda i protiv Istre, Lokomotive i sad protiv Osijeka... - rekao je krilni napadač pa nastavio:

- Skidam im kapu. Nisam bio tu, ali sam bio srcem i dušom uz suigrače, čestitam i njima i treneru na svemu. Moramo pokazati još više u ove tri utakmice da dođemo do Europe, zaslužili smo, cijelu sezonu smo na tom trećem mjestu.

Velika Gorica: Gorica ugostila Rijeku u 27. kolu HNL-a

Za Hajduk je imao riječi hvale.

- Svi znamo što Hajduk predstavlja u hrvatskom nogometu. Svi znaju kakvi igrači tamo igraju, to je kudikamo bolja momčad, nego što su to rezultati pokazivali. Trener nam je dao upute, mislim da to možemo iskoristiti i doći do povoljnog rezultata - zaključio je hrvatski reprezentativac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića