Obavijesti

Sport

Komentari 44

Luda NBA noć! 4 produžetka u Portlandu, Giannis nenadmašiv

Luda NBA noć! 4 produžetka u Portlandu, Giannis nenadmašiv
1

Nikola Jokić postigao je triple-double, ali promašio je ključno slobodno bacanje u četvrtom produžetku nakon kojeg je Curry samo potvrdio pobjedu Portlanda

VIDEO

S 32 poena, 13 skokova i osam asistencija Giannis Antetokounmpo vodio je Milwaukee Buckse do pobjede nad Boston Celticsima, čime su Bucksi preuzeli vodstvo od 2-1 u polufinalu Istočne konferencije NBA-a. Milwaukee je slavio 123-116.

Bila je to sjajna predstava grčkog diva, koji je bio nerješiv problem igračima Bostona. Iako su Celticsi poveli, pa i na poluvremenu imali prednost, dobra igra Bucksa u reketu gdje su postigli nevjerojatnu razliku 52-24 presudila je pobjednika.

'Agresivni' Antetokounmpo je prodorima i ulascima pod koš uzrokovao veliki broj prekršaja pa je utakmica na koncu završila s čak 53 faula od čega 39 u drugom poluvremenu.

Giannis je od 32 poena 22 ubacio s linije slobodnih bacanja te nakon prve izgubljene utakmice odveo Buckse do druge pobjede u nizu.

Khris Middleton pridodao je 20 poena. Boston je predvodio Kyrie Irving s 29 koševa, dok je Jayson Tatum ubacio 20 uz 11 skokova.

U drugoj utakmici večeri, Portland Trailblazers i Denver Nuggets pobjednika su odlučili nakon produžetaka. U čudesnoj trećoj utakmici polufinala Zapada igrala su se čak četiri produžetka! Blazersi su u konačnici stigli do teško izborene pobjede 140-137 čime su poveli s 2-1 u seriji.

Veći je dio susreta bio izjednačen, a tek je Portland u nekoliko navrata imao po deset koševa viška. U posljednjih pola minute Blazersi su ušli s dva poena viška (102-100), a produžetak je Nuggetsima donio Barton 28 sekundi prije isteka vremena.

Bio je to prvi od četiri produžetka, McCollum je poentirao za drugi, a onda je Lillard utakmicu odveo u treći nakon što je pogodio za 129-129.

Nikola Jokić pet sekundi prije isteka vremena imao je dva slobodna bacanja čime je Denveru mogao donijeti izjednačenje. No, promašio je prvo, drugo pogodio, a onda je Curry samo potvrdio pobjedu Portlanda.

Najučinkovitiji kod Portlanda bio je CJ McCollum s 41 poenom i osam skokova, Damian Lillard postigao je 28, šest skokova i osam asistencija, a Rodney Hood 19 poena.

Jamal Murray završio je s 34 poena, devet skokova i pet asistencija kod Nuggetsa, dok je Nikola Jokić u 65 minuta na parketu ubilježio triple-double s 33 koša, 18 skokova i 14 asistencija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve