Obavijesti

Sport

Komentari 5

Ludi doček za srebrne momke: Seline su gorjele zbog futsala

Ludi doček za srebrne momke: Seline su gorjele zbog futsala
1

Ivica Sikirić Ićo zabavljao je okupljene u Selinama, mjestu junaka srebrne generacije hrvatskog futsala. Pjevalo se do kasno u noć, palile se baklje... Mladi dečki osjetili su dašak dočeka "vatrenih" nakon Rusije

Hrvatska reprezentacija u futsalu do 19 godina napravila je senzaciju na premijernom Europskom prvenstvu održanom u Rigi. Osvojila je srebro porazom u finalu od Španjolske (6-1), a onda su mladi momci stigli na zasluženo slavlje i odmor u Hrvatsku.

Nakon leta iz glavnog grada Latvije do Krka pa puta u Zagreb, reprezentativci su se raspršili po Hrvatskoj. Dalmatinci su se tako uputili u Seline u blizini Zadra, mjesto ponajboljeg igrača momčadi Josipa Jurline, čiji nas je gol uveo u finale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Bili su tamo i Božo Sučić i Nikola Čizmić, Jurlinini suigrači iz Split Tommyja, ali i Filip Radaj iz šibenske Crnice, koji je sa sobom ponio dres kojeg je potpisala cijela momčad, posvećen vatrogascu Petru Popoviću, njegovu prijatelju koji je teško ozlijeđen.

Veselo je bilo na fešti, poznati pjevač Ivica Sikirić Ićo zabavljao je okupljene dalmatinskim hitovima, a i palile su se baklje u čast jednog od najvećih uspjeha hrvatskog nogometa kad se u obzir uzmu rezultati u Uefinim natjecanjima svih naših selekcija. Bolji su bili samo nogometaši Nogometnog središta Zagreb koji su 2017. osvojili Kup regija, europsko natjecanje za amatere.

Zaslužili smo bolji tretman, pa uzeli smo srebro s pet treninga
Zaslužili smo bolji tretman, pa uzeli smo srebro s pet treninga