Obavijesti

Sport

Komentari 105

Ludnica, delirij, ono kad lijevi bek koji to nije sruši 'furiju'...

Ludnica, delirij, ono kad lijevi bek koji to nije sruši 'furiju'...
6

Hrvatska je golom sjajnog Tina Jedvaja u posljednjim minutama srušila Španjolsku. Maksimir je proključao, naš junak je postao Tin Jedvaj, koji je na lijevom boku zaigrao zbog niza ozljeda. Junačina s dva gola

VIDEO

Tin Jedvaj, taj je dečko u karijeri igrao na svim pozicijama u obrani, čak i veznom redu. Nije samo branio i bio napadač. Nije bio napadač, niti će biti, ali je zato majstor srušio Španjolce kao najbolji napadači. Dva gola, naš je lijevi bek zabio dva gola moćnoj "furiji".

Zabio je Tin za 2-1, ali vratili su se Španjolci iz penala. Vratili se, ali je mali Jedvaj onda odlučio zabiti još jedan. Evo, vam gol u sudačkoj nadoknadi, pa se vi "slikajte", poručio je Tin bahatim Španjolcima.

Bila je to utakmica za pamćenje. Još jedna nizu u ovoj za nas neponovljivoj 2018. godini. Ne pobjeđuje se svaki dan Španjolska golom u sudačkoj nadoknadi. Euforija, delirij, ludnica, tako je to izgledalo kad je naš lijevi bočni koji to nije srušio Španjolsku.

U Maksimiru je bilo 33.018 gledatelja. Kakav dekor, kakva atmosfera, zaslužili su navijači na tribinama ovakav moćan kraj. 

Doista, kraj je bio moćan. Savršen da nije mogao biti savršeniji. Pobjeda koja srebrnog s Mundijala ostavlja u igri za završnicu Lige nacija. Još treba pobijediti Englesku na Wembleyu. To znamo kako napraviti. "Kockasti" su to napravili u studenom 2007. godine. Šokirali su Engleze tada, šokirali su ih prije četiri mjeseca u Rusiji, a niz neka nastave u nedjelju.

Pobjeda u hramu nogometa bi zaokružila ovu našu sjajnu, genijalnu i moćnu nogometnu godinu. Ovo je u Maksimiru bio barem mali slatki revanš za ono što je Španjolska napravila Hrvatskoj u Elcheu. Bila je to večer iz noćne more, ali na to se ne treba vraćati  u ovim trenucima slavlja.

Pokazala je ova momčad i večeras što je viceprvak svijeta, što je hrvatsko srce. Trijumf koji ćemo pamtiti zbog puno razloga. Nakon onog teškog poraza u Elcheu, krenule su priče da smo napravili svoje, da ćemo lako izgubiti sve ostale utakmice u Ligi nacija, ali Hrvatska je to. Srce i ponos!

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union