Obavijesti

Sport

Komentari 34

Ludnica na Poljudu! Redovi za prvu domaću utakmicu sezone

Ludnica na Poljudu! Redovi za prvu domaću utakmicu sezone
2

Hajduk je prodao 11.000 sezonskih pretplata, a pojedinačne ulaznice za okršaj s Rijekom su 30 eura za zapad premium, 20 eura za zapad, 15 eura za istok te po deset eura za sjever i jug. Za djecu do 14 godina ulaznice su upola jeftinije

VIDEO

Početak je težak, paklen, nova smo momčad. Otišlo je sedam-osam, došlo je sedam-osam igrača, nastojimo raditi i šutjeti, znamo da je pred nama u nedjelju ogromna utakmica, Rijeka koja nas je lani dva puta dobila. Normalno da smo jači nego prošle sezone, dobili smo 4-5 igrača. Došli su bolji, klub je ambiciozan, lijepo je kad te rezultat pomazi, ali smo svjesni da ovo nije bilo neko ludilo. Prvo kolo je, zahvalni smo na rezultatu, a vjerujemo da nas je sreća pomazila jer puno radimo. Imamo dobru energiju i atmosferu, a na nama je samo nastaviti.

POGLEDAJTE VIDEO: Ogromni red za ulaznice na Poljudu

Pokretanje videa...

redovi za hajduk i rijeku 00:25

Rekao je to Ivan Leko nakon trijumfa u Maksimiru 2-1 na otvaranju sezone. A Marko Livaja je naglasio:

- Rijeka je bitna utakmica, vjerojatno će biti pun stadion i svi će željeti pobjedu. Moramo biti maksimalno fokusirani, ne trebamo izgorjeti u svom tom ludilu. Imamo u kolovozu jako težak raspored i dosta utakmica, moramo biti pametni.

Pokušavaju hajdukovci stišati euforiju, ali ne ide to lako. Uostalom, jedan je lokalni dnevni list raspalio tekst "Deset razloga zašto će Hajduk ove sezone biti prvak".

Split: Velik interes navijača za prvu ovosezonsku utakmicu na Poljudu

Na krilima pobjede u Zagrebu, Poljud će u nedjelju zasigurno gorjeti. Dokaz tome je red za kupnju ulaznica u ponedjeljak ujutro, kada su otvorili blagajne.

Vrlo brzo nakon početka prodaje rasprodane su karte za sjevernu tribinu.

Do dana utakmice pravo kupnje, kao i do sada, imaju isključivo aktivni članovi kluba. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice, ako se dotad ne rasprodaju. 

Hajduk je prodao 11.000 sezonskih pretplata, a pojedinačne ulaznice za okršaj s Rijekom su 30 eura za zapad premium, 20 eura za zapad, 15 eura za istok te po deset eura za sjever i jug. Za djecu do 14 godina ulaznice su upola jeftinije.

Jadranski se derbi igra u nedjelju od 21.05 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

As: Luka Modrić je donio odluku
GDJE ĆE 'VATRENI'?

As: Luka Modrić je donio odluku

Luka Modrić proveo je 12 godina u Real Madridu, a nije skrivao kako bi htio nastaviti igrati za Real dok je to moguće. Španjolske novine As pišu kako je hrvatski reprezentativac donio odluku o budućnosti

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se
OTKAZAN SKIJAŠKI SPEKTAKL

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se

Plus+ Snježna kraljica trebala je biti prebačena na početak veljače umjesto tradicionalnog termina početkom siječnja. To se, ipak, neće dogoditi, zato što na Sljemenu ne postoje uvjeti za utrku. A ne mislimo na loše vrijeme...
Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...