Obavijesti

Sport

Komentari 57

'Rekao sam Pašaliću da ćemo ih dobiti, primaju puno golova'

'Rekao sam Pašaliću da ćemo ih dobiti, primaju puno golova'
1

Dinamo protiv Atalante otvara grupnu fazu Lige prvaka u srijedu na Maksimiru, a prije utakmice nogometaši se s navijačima druže nedaleko Trga Bana Josipa Jelačića u Zagrebu

VIDEO

Maksimir je skoro rasprodan, stadion će biti pun, a stiže i 35 autobusa s navijačima Atalante iz Bergama. Sve je spremno za veliki spektakl na otvaranju Lige prvaka za zagrebački Dinamo čiji se igrači druže s navijačima dva dana prije utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Druženje navijača i igrača Dinama prije Atalante 01:48

-  Svi s nestrpljenjem čekamo tu utakmicu. Drago mi je što čekamo Atalantu kući i nadamo se pobjedi. Gol Rosenborgu mi jako znači za samopouzdanje, kao i igre za Bosnu i Hercegovinu. To me podiglo. Edin Džeko mi je otkrio neke stvari o Atalanti, rekao mi je da su brzi i agresivni. Tko god da dođe na Maksimir, bit će mu teško igrati protiv nas. Mi samo razmišljamo o prvom mjestu u HNL-u, ne zamaramo se s tim tko će biti drugi. Drugačije ciljeve imamo u Ligi prvaka, nadamo se drugom mjestu. ali neće biti katastrofa ako budemo i treći. Ne znam reći koje su naše i njihove prednosti i mane, to morate pitati trenera - rekao je Amer Gojak.

POGLEDAJTE GALERIJU

33
| Foto: Goran Stanzl/PIXSELL, ilustracija

Dinamov golman Dominik Livaković odličan je i u 'modrom', ali i u reprezentativnom dresu. Nada se da će se u dobrom izdanju pokazati i protiv Atalante

- Gledali smo utakmicu protiv Genoe. Oni su bili među prva četiri u Italiji prošle sezone, svi znamo kolika je to kvaliteta. Borit ćemo se, dat ćemo sve od sebe. Malo smo se zezali ja i Pašalić, ja sam njemu rekao da ćemo ih dobiti, on meni da će oni nas. Pričali smo malo. Ovo im je prva utakmica u Ligi prvaka. Neće im biti lako, mi to moramo iskoristiti. Dosta primaju golova, mi dosta zabijamo i nadam se da ćemo im zabiti prvi gol. Ova utakmica je jako bitna zbog samopouzdanja. Mislim da su i Atalanta i Šahtar kvalitetni na svoj način. Ne mogu ih uspoređivati. Mislim da smo mi najjači hahah - rekao je golman Dinama, Dominik Livaković, a onda se osvrnuo i na utakmice s reprezentacijom:

- Protiv Slovačke smo odigrali jednu od najboljih utakmica, ali protiv Azera je bilo daleko od te razine. Imali smo neke probleme. Ali to nije alibi. Na kraju smo prvi, igramo u Splitu i idemo na pobjedu - završio je Livi.

Unatoč brojnim nagađanjima, Dani Olmo će ipak slušati himnu Lige prvaka na Maksimiru. Španjolac se povezivao s brojnim klubovima tijekom ljetnog prijelaznog roka, ali na kraju je ostao u Dinamu. 

-  Očekujemo pobjedu. Za to smo se pripremili. Već dugo čekam Ligu prvaka. Jako sam sretan i jedva čekam utakmicu. Nadam se da će biti pun Maksimir i da ćemo napraviti dobar rezultat. Mislim da će se sve rasprodati i sigurno će biti dobra atmosfera. Nisu me poremetile priče o transferima. Ja sam fokusiran samo na nogomet - kazao je Olmo.

Petar Stojanović igrat će protiv svog kolege iz reprezentacije  i dobrog prijatelja Josipa Iličića.

- Igrao sam i prije Ligu prvaka s Mariborom, sad opet igram s Dinamom. Očekivao sam to ovdje i nije mi iznenađenje. Iličić i ja nismo pričali o ovoj utakmici u reprezentaciji. Malo smo se šalili, ali ništa ozbiljno na temu utakmice. Nisam ih još gledao osim na televiziji, u narednim danima ćemo odraditi analizu i dobro se pripremiti - rekao je Petar Stojanović i osvrnuo se na ligaški poraz Manchester Cityja koji je favorit za osvajanje Dinamove skupine:

- Odigrat ćemo onako kako će trener tražiti. Ne mislim da je Norwich jedini koji je to napravio, bilo je i drugih. Danas sve više svjedočimo tome  da mali pobjeđuju velike. Prvo moramo odigrati protiv Atalante, pa ćemo onda misliti o njima - jasan je slovenski reprezentativac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica