Obavijesti

Sport

Komentari 26

Ludo slavlje Talijana: De Rossi je 'zaronio' na stol pun piva!

Ludo slavlje Talijana: De Rossi je 'zaronio' na stol pun piva!

Pomoćni trener, 37-godišnji De Rossi, u košulji i hlačama je skočio na stol premazan slojem piva i proklizao nekoliko metara prema naprijed. Potom je pao na pod pa se digao i nastavio slaviti

Italija je osvojila Europsko prvenstvo!

POGLEDAJTE VIDEO: Talijani su prvaci

Pokretanje videa ...

Talijani su do zlatne medalje stigli nakon drame penala u kojoj je briljantni golman Gigi Donnarumma obranio čak tri penala engleskim reprezentativcima. Ti igrači našli su se na meti rasističkih napada u Engleskoj, a u međuvremenu su Talijani već ludo slavili.

La vita e bella! Nova Italija je: Kraljica europskog nogometa
La vita e bella! Nova Italija je: Kraljica europskog nogometa

 Erupcija, euforija, ludnica, a što drugo, zavladala je ulicama, trgovima, gradovima diljem Italije. 

- To je nevjerojatno, nevjerojatno, ne možete se osjećati bolje od ovoga, pobijedili smo u finalu - Stefano Gucci, navijač u gužvi na Piazzi Del Popolo u Rimu gdje su igrači već stigli u ponedjeljak ujutro s pobjedničkim peharom. 

A ludo je bilo i u - svlačionici! Talijani su objavili na desetke videa gdje pjevaju, skaču i slave, no  najzanimljivije trenutke priredili su upravo Donnarumma, koji je proglašen igračem turnira, i legendarni Daniele De Rossi. 

Donnarumma je najbolji igrač Eura! Prvi golman s titulom
Donnarumma je najbolji igrač Eura! Prvi golman s titulom

Donnarumma je pjevao "It's coming home" kako bi ismijao Engleze. Leonardo Bonucci je to pretvorio u "It's Coming Rome", a Talijani su pjevali i neke druge pjesme poput one navijačke "Will Griggs on fire, your defense is terrified", inače obrade pjesme "Freed from Desire".

 Pomoćni trener, 37-godišnji De Rossi, u košulji i hlačama je skočio na stol premazan slojem piva i proklizao nekoliko metara prema naprijed. Potom je pao na pod, okrenuo se, dignuo i nastavio skakati! Zajedno sa svima ostalima... Kakvo prekrasno slavlje!

POGLEDAJTE SLAVLJE:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 433 (@433)

POGLEDAJTE PRVO ČETVRTFINALE ARMAGEDONA: