Sport

Komentari 6

Luka Cindrić pred transferom o kojem je sanjao! Ide u Barcu...

Luka Cindrić pred transferom o kojem je sanjao! Ide u Barcu...

Luka je ovdje sretan, ali je odmalena htio igrati u Barceloni. Teško je odbaciti takvu ponudu, no imam osjećaj da će nam se Cindrić jednom vratiti, rekao je predsjednik Kielcea koji će zaraditi pola milijuna eura

Luka Cindrić pred potpisom je za Barcelonu. Potvrdio je to predsjednik njegovog kluba Kielcea, Bertus Servaas.

- U zadnjoj smo fazi pregovora. Ovaj vikend ćemo razgovarati s Barcelonom i vrlo vjerojatno ćemo zatvoriti pregovore. Postoje neke manje razlike, ali one neće utjecati na konačni rezultat pregovora. Postići ćemo sporazum - rekao je Servaas.

- Luka je ovdje sretan, ali je odmalena htio igrati u Barceloni. Teško je odbaciti takvu ponudu, no imam osjećaj da će nam se Cindrić jednom vratiti.

Cindrić stiže kao nasljednik legendarnog Raula Entrerriosa, a Barcelona bi za njega trebala platiti pola milijuna eura poljskom klubu. Ponajboljeg igrača svijeta htio je i PSG, ali čini se da je presudila Lukina ljubav prema Barceloni.

U Kielceu je od 2018. godine, igrao je sjajno, ali ozljeda bedrenog mišića mu je malo poremetila sezonu. To nije omelo Barcu koja će iskeširati 500 tisuća eura kako bi ga Poljaci pustili iako ima ugovor s njima do 2021. godine.

Kielce sada razmišlja što nakon Cindrića, a jedan od mogućih nasljednika ja i Igor Karačić.

- Moramo sjesti i razmisliti što kad on napusti klub. Imat ćemo tandem Igor Karačić - Daniel Dušebajev, a što se tiče ostalih igrača u sredini, imamo tri opcije, ali trenutačno ne mogu ništa više od toga reći - poručio je predsjednik kluba.

Najčitaniji članci