Obavijesti

Sport

Komentari 75

Luka: Lijepo je čuti da smo mi favoriti, ali respektiramo Juve

Luka: Lijepo je čuti da smo mi favoriti, ali respektiramo Juve
5

Hoće li igrati Gareth ili Isco, meni je isto jer jednako mogu doprinijeti momčadi. Odluka je na treneru, rekao je Luka Modrić koji je istaknuo kako više ne trpi bolove kao na prošlim utakmicama

VIDEO

Osjećam se dobro, ne smeta me ništa što me smetalo u prošlim utakmicama. Očekujem da ću nastaviti ovako igrati. Ronaldo? On je u nevjerojatnoj formi, to je jako važno za nas, rekao je Luka Modrić, koji je imao problema s listom.

Real Madrid gostuje u Torinu, gdje ga u utorak od 20:45 očekuje sudar s Juventusom u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Bit će to repriza prošlosezonskog finala u Cardiffu koje je pripalo "kraljevima" (4-1).

🎥🔴 #JuveRM LIVE: 18.30 - #RealMadrid press conference 19.00 - #RealMadrid training session 19.20 - Juventus press conference

Objavljuje Juventus u 2. travnja 2018

- Bitno je iskustvo, ali i tko bude činio manje pogrešaka. Susreću se dvije velike momčadi. Zidane će nam reći kako pristupiti ovoj utakmici na najbolji način - kazao je kapetan "vatrenih".

Champions League - Real Madrid Press Conference

- Benzema? Igra dobro iako nije zabio puno golova, ali zabio je u velikim utakmicama. Kod njega nisu bitni samo golovi, radi on i druge stvari i sretni smo što ga imamo.

Novinare je zanimalo kako vidi borbu za momčadi između Isca, koji je prošli tjedan zabio prvi hat-trick u karijeri u dresu španjolske reprezentacije, i Garetha Balea, koji je to isto napravio za Wales.

- Vidjet ćemo što će trener odlučiti. Isco je igračina, ali odluka je na treneru. Bale mi izgleda dobro i igra dobro. Naravno da mu je bila teška sezona zbog ozljede, ali sad se fizički osjeća dobro. Odigrao je dosta utakmica u nizu, zabijao i mislim da je sretan. Svi znamo što možemo očekivati od njega, važno je da je spreman. On je kvalitetan i puno nam može doprinijeti sa svojom agresivnošću, okomitošću.

LIVE ZIDANE & MODRIC en rueda de prensa antes de enfrentarse a la Juventus. En Turín está Alberto Piñero Goal

Objavljuje Goal en Español u 2. travnja 2018
Buffon: Real je bolji od Juvea! Ronaldo? Skroz smrtonosan...
Buffon: Real je bolji od Juvea! Ronaldo? Skroz smrtonosan...

Gigi Buffon breme favorita gura Realu kojega smatra najboljom momčadi svijeta.

- Lijepo je što govore lijepo o nama, to govori da nas poštuju. A poštujemo i mi Juventus, to je odlična momčad sa sjajnim igračima.

Odgovara li Realu više Bale, koji igra okomitije prema golu, ili Isco, koji više voli držati loptu?

- Mislim da smo pokazali ove sezone i ovih godina što sam ovdje da se s oba igrača osjećamo dobro na terenu. Najvažnije je da smo kao momčad zajedno, da zajedno trčimo i borimo se. Hoće li igrati Gareth ili Isco, meni je isto jer jednako mogu doprinijeti momčadi. Odluka je na treneru - zaključio je Modrić.

Champions League - Real Madrid Press Conference

Zidane: Isco igra u reprezentaciji osam utakmica, a ovdje ih imamo 60

- Spremni smo za utakmicu, nije bitno što se dogodilo prije 10 mjeseci, ovo je nova utakmica. Kako ćemo igrati? Sviđaju mi se sve opcije. Volim mijenjati formaciju - poručio je Zinedine Zidane, trener Reala.

- Imam 25 jako dobrih igrača i ne bih volio da se oni koji neće biti u konkurenciji osjećaju kao zamjene. Ima trenutaka kada jedni igraju više od drugih, razlika je s Iscom što u reprezentaciji ima osam utakmica (godišnje), a ovdje 60, igramo svaka tri dana - dodao je.

Allegri: Mandžo bi mogao biti i dobar džoker

- Mandžukić i Sandro su se oporavili, sutra ću znati za koliku su minutažu spremni. Mislim da bi Mandžukić sutra mogao poslužiti kao odličan džoker s klupe, ako neće biti u stanju za start od prve minute. Važan nam je zbog svojih fizičkih karakteristika, važna je karika u momčadi - kazao je u najavi Massimiliano Allegri, trener Juventusa, i dodao:

- Umjesto Pjanića će igrati Marchisio ili Bentancur, a Dybala je u odličnom stanju, dobro je trenirao i ojačao psihu.

Kako misli zaustaviti Ronalda?

- Zaustavit ćemo ga jedino ako ćemo igrati kao momčad. Treba mu čestitati i na tome što je s 31 godinom uspio u potpunosti promijeniti stil igre, to je nevjerojatno!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome