Obavijesti

Sport

Komentari 29

Lyon izgubio meč i Lacazettea, Juventus i Sevilla su pobijedili

Lyon izgubio meč i Lacazettea, Juventus i Sevilla su pobijedili
1

DINAMOVI PROTIVNICI Dinamo će na noge Lyonu u srijedu nakon poraza francuskog sastava od Bordeauxa 3-1. Juventus je pobijedio Sassuolo 3-1, a Sevilla u drami srušila Las Palmas 2-1

VIDEO

Lyon nije imao sretnu generalku pred početak faze po skupinama Lige prvaka i gostovanje zagrebačkog Dinama sljedeću srijedu. Francuski doprvak izgubio je na domaćem terenu od Bordeauxa 3-1, a nakon utakmice trener Bruno Genesio otkrio je kako napadač Alexandre Lacazette dvojben za utakmicu protiv Dinama zbog ozljede mišića.

Aldo Kalulu donio je Olympiqueu vodstvo već u drugoj minuti, ali gosti su do kraja utakmice stigli preokrenuti preko MalcomaGrégoryja Sertića te Jérémyja Meneza. Lyon je od 67. minute igrao s igračem manje zbog crvenog kartona Maximea Gonalonsa.

Juventus je pitanje pobjednika protiv Sassuola riješio u manje od pola sata, a pogađali su Gonzalo Higuaín (dvaput) te Miralem Pjanić. Gol Luce Anteija pokazao se tek počasnim za konačnih 3-1 na Juventus Areni.

Obojica hrvatskih reprezentativaca u "staroj dami" ušla su s klupe. Mario Mandžukić dobio je priliku od 69. minute umjesto Higuaína, a Marko Pjaca u 87. minuti zamijenio je Paula Dybalu. Juve vodi na ljestvici Serie A s maksimalnih devet bodova.

Sevilla je izvukla sva tri boda protiv Las Palmasa na Sánchez Pizjuánu u dramatičnim okolnostima. Gosti su od 16. minute imali vodstvo golom Tane i držali ga sve do samog kraja utakmice.

Pablo Sarabia izjednačio je rezultat u 89. minuti iz penala kojeg je skrivio Pedro Bigas i pritom dobio drugi žuti karton, a u četvrtoj minuti sudačke nadoknade veliko slavlje Andalužanima donio je Carlos Fernández na asistenciju Sarabije.

Hrvatski napadač Marko Livaja odigrao je cijelu utakmicu za poraženi sastav i pritom zaradio žuti karton.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju