Obavijesti

Sport

Komentari 19

M. Pellegrini: Zaslužili smo barem bod na Nou Campu

M. Pellegrini: Zaslužili smo barem bod na Nou Campu
1

Stvorili smo dosta prilika i logično je da nisam baš zadovoljan rezultatom. Mislim da smo mi zaslužili barem jedan bod, rekao je trener Reala Pellegrini

VIDEO

Trener madridskog Reala Manuel Pellegrini smatra da je njegova momčad zaslužila bolji rezultat od poraza 1-0 u El Clasicu na gostovanju kod Barcelone. Gol odluke zabio je Zlatan Ibrahimović u 56. minuti, samo pet minuta nakon što je ušao u igru.
- Protiv Barcelone je uvijek teško igrati na njezinom terenu, budući da oni redovito imaju veliki postotak posjeda lopte. Međutim, mi smo uspjeli odigrati utakmicu na našoj razini, stvorili smo veliki broj prilika. Logično da nisam zadovoljan rezultatom s obzirom na igru koju smo prikazali. Uspjeli smo im napraviti pritisak, jedino nismo uspjeli imati dovoljno loptu u našem posjedu - analizirao je Pellegrini.
- Mislim da bi remi bio pravedan ishod. Bili smo superiorni na terenu i stvorili više prilika. Zaslužili smo barem bod. Imali smo nekoliko čistih prilika, recimo od Cristiana Ronalda ili Marcela. Barcelona je prva zabila, ali nije imala puno prilika, osim one Messijeve u završnici - kaže Pellegrini.
Na kraju, čileanski je trener objasnio zbog čega je povukao Ronalda iz igre u 65. minuti.
- On je večeras mogao igrati samo sat vremena, ne više od toga. Da je igrao duže, ispali bismo neodgovorni prema liječničkoj službi koja je dala dopuštenje za sat vremena - objasnio je.
S druge strane, trener Barcelone Josep Guardiola u svom nastupu pred novinarima nije ponudio previše.
- Pobijedili smo i to je to. Nemamo vremena za slavlje jer nas jako brzo čeka sljedeća utakmica. Mentalno smo bili vrlo jaki. Real je odlična momčad, to je valjda svima jasno. Očekivao sam da će biti agresivni od početka - rekao je trener Katalonaca i potvrdio da je jako zadovoljan rezultatom.
- Ponekad igrate bolje od suparnika i pobijedite. A ponekad pobijedite iako niste bili bolji! Ipak, mislim da smo ih i s igračem manje pritisnuli i stvroili nekoliko šansi - zaključio je Guardiola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku