Obavijesti

Sport

Komentari 0

M. Wilander: Ako Roger to želi, ja ću ga trenirati

M. Wilander: Ako Roger to želi, ja ću ga trenirati
1

Mats Wilander, bivši trostruki osvajač Ronald Garrosa, ponudio je trenersko rješenje Rogeru Federeru za Roland Garros - samoga sebe

VIDEO

Mislim da bih bio prva osoba i odličan trener za Federera na French Openu. Da li bih prihvatio kada bi me Roger zamolio za pomoć? Naravno da bih, kaže Wilander.
Zanimljivo je da je upravo Wilander u prošlosti kritizirao Federera jer, prema njegovom mišljenju, nije pokazivao dovoljno natjecateljske oštrine koja mu je trebala za rušnje Rafaela Nadala na Roland Garrosu…
- Mislim da Roger u Parizu treba trenera koji ima iskustva u osvajanju Ronald Garrosa, kao što je to slučaj sa mnom. Ja sam ga osvojio tri puta, i to na različite načine.
Bivši švedski teniski as smatra da nije nužno da baš on vodi Federera u Parizu, ali da to mora biti osoba koja će značajno uskladiti Švicarčev stil igre na drugom Grand Slam turniru sezone:
- Taj bi mu trener morao pomoći da bude bolji u Parizu. To još uvijek ne znači da bi Federer i osvojio Roland Garros, ali bi vjerojatno uz pravog savjetnika bio u mogućnosti malo više razotkriti Nadalove slabosti nego što je to dosad činio.
Wilander hvali Federerovog trenutnog trenera Josea Higuerasa, ali ponavlja da Švicarcu treba čovjek koji zna kako trijumfirati na French Openu:
- Ne kažem da sam ja bolji ili lošiji trener od onih kojima je Federer okružen, ali sam tri puta osvajao Roland Garros.
Wilander je nedavno raskinuo suradnju s 25-godišnjim francuskim tenisačem Paul-Henrijem Mathieuom:
- Rastali smo se u dobrim odnosima, mislim da sam mu dosta pomogao. No, njemu treba trener za duže razdoblje u godini nego što mu ja mogu ponuditi. Imam ženu i četvero djece, živim u SAD-u i ne mogu 40 tjedana godišnje provesti na putu – objasnio je Šveđanin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...