Obavijesti

Sport

Komentari 51

Mađari odriješili kesu i 'ukrali' igrača Dinamu! Ništa od Ćivića

Mađari odriješili kesu i 'ukrali' igrača Dinamu! Ništa od Ćivića
4

Lijevi bek "zmajeva" Eldar Ćivić bio je na korak do potpisa za Dinamo, nahvalio ga je bivši "modri" i sadašnji izbornik BiH Robert Prosinečki, a onda se ipak odlučio za - Ferencváros

VIDEO

Transfer bosanskohercegovačkog reprezentativca Eldara Ćivića (23) iz praške Sparte u Dinamo činio se kao gotova stvar. Lijevi bek trebao je doći u Zagreb potpisati ugovor, ali u utorak se dogodio neočekivani preokret.

Ćivić se, naime, u posljednji tren predomislio i krenuo put drugoga glavnog grada, Budimpešte. I to kao vlasnik novoga rekordnog transfera mađarskog prvaka Ferencvárosa!

- Istina je, Ćivić je potpisao trogodišnji ugovor s Ferencvárosom s opcijom produljenja za još jednu godinu. Nikad ranije Ferencváros nije platio toliku odštetu - rekao je neimenovani član menadžerskog tima za Sportske.

O kolikoj se odšteti radi, nije poznato. Rekord Ferencvárosa držao je Talijan Davide Lanzafame (31) koji je lani iz Honvéda doveden za odštetu 630.000 eura. Ćivićeva tržišna vrijednost, prema Transfermarktu, iznosi milijun eura.

- Otkako igra u reprezentaciji, nitko nam nije stvorio problem po toj lijevoj strani. On je jako dobar igrač i dobra osoba. Mislim da bi bio pojačanje za Dinamo - rekao nam je izbornik "zmajeva" Robert Prosinečki kad smo ga upitali za lijevog bočnog Sparte.

Bivši kapetan mlade reprezentacije BiH već bi ovu srijedu trebao biti službeno predstavljen u Budimpešti i priključiti se pripremama Ferencvárosa, a Dinamu je tako propala i druga opcija za lijevi bok nakon što se ranije izjalovio posao s Françoisom Moubandjeom (29) iz Toulousea, Francuzom vrijednim 2,5 milijuna eura.

Amir Rrahmani (25) već je bivši, u utorak je obavio liječničke preglede i potpisao s novim članom Serie A Veronom koju vodi bivši hrvatski reprezentativac Ivan Jurić. "Modri" će morati tražiti neko novo rješenje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića