Sport

Komentari 5

Ma kud' ćeš? NBA košarkaša udarali jer navija za 'krivi' klub

Ma kud' ćeš? NBA košarkaša udarali jer navija za 'krivi' klub

Washingtonu je podršku došao dati i Mike Scott, košarkaš Philadelphia 76ersa. Ta se činjenica nije baš dopala nekim navijačima Eaglesa koji su fizičkim obračunom odlučili "riješiti spor"

Svi fanovi američkog nogometa opet su došli na svoje. Prošlog je tjedna krenula nova sezona NFL lige, a, između ostalog, u Philadelphiji su igrali domaći Eaglesi i gosti iz Washingtona Redskinsi (32-27).

Washingtonu je podršku, pak, došao dati i Mike Scott, ni više ni manje, već košarkaš Philadelphia 76ersa. Ta se činjenica nije baš dopala nekim navijačima Eaglesa koji su fizičkim obračunom odlučili "riješiti spor".

Rođen u Chesapeakeu

Scott, koji je na utakmicu stigao obučen u dres Seana Taylora, koji je prije 12 godina ubijen prilikom pljačke njegove kuće, a imao je svega 24, ušao je prvo u verbalnu raspravu pa potom i fizičku. Poletjele su šake, a Scotta, koji ima 203 cm i 108 kg, a s takvim se tipovima nije baš najbolje kačiti ako nemate protuodgovor, nekako su uspjeli razdvojiti od "protivnika".

Taj krilni centar kojemu je 31 godina rođen je u Chesapeakeu u Virginiji, koji nije daleko od Washingtona i zbog toga postoji privrženost Redskinsima, u protekloj je sezoni zabijao 7,8 poena, a u karijeri je prošao LA Clipperse, Washington i Atlantu. 

Najčitaniji članci