Obavijesti

Sport

Komentari 33

Jutros su nas probudili u 9:45 i rekli: 'Doručak! Danas se igra'

Jutros su nas probudili u 9:45 i rekli: 'Doručak! Danas se igra'
1

Sutra već letimo za Tursku i mislim da će tri boda tamo biti veliki, veliki korak za Rusiju, rekao je Domagoj Vida, junak teško izborene pobjede protiv Kosova u borbi za Svjetsko prvenstvo

VIDEO

Ne treba isticati mene, cijela momčad borila se do zadnjeg trenutka. Hvala Bogu što smo ga uspjeli zabiti, rekao je Domagoj Vida, strijelac pobjedničkog gola za Hrvatsku protiv Kosova (1-0) u kvalifikacijama za SP u Rusiji na Maksimiru.

- Hvala navijačima koji su se vratili na stadion i bodrili nas. Hvala i ljudima koji su uspjeli pokrpati teren. Jako važna pobjeda koja će nam biti poguranac za Tursku. Malo smo se više potrošili, ali rekuperirat ćemo se i idemo po pobjedu - dodao je Vida, kojemu je to bio tek drugi gol za reprezentaciju nakon onog Južnoj Koreji 2013.

 

Posted by 24sata on 3. rujna 2017

- Bilo je čudno po onom teškom terenu, po lokvama, doživjeli smo i to. Najvažnija su tri boda i prvo mjesto na ljestvici. Nije nam bilo lako makar smo svaki dan u treningu. Tijelo se ohladi i teže se ulazi u potpuni pogon. Uspjeli smo ga zabiti i samo je to bilo važno.

Utakmica se u nedjelju nastavila od 21. minute nakon subotnjeg potopa.

- Malo je vremena bilo u prvom poluvremenu. Izbornik je rekao da nije bilo mjesta za nervozu, da ćemo ga zabiti i tako je bilo.

- Jučer su nam rekli da se 99 posto utakmica danas neće igrati. Ali ujutro su nas probudili 15 minuta prije 10 sati i rekli: "Idemo na doručak, igrat će se". Nije me dosad išao gol za reprezentaciju, imao sam puno šansi na Euru u Francuskoj, drago mi je što je sad baš moj presudio - kazao je Vida novinarima nakon utakmice.

Nema previše vremena za analizu ove utakmice, "vatreni" već u ponedjeljak putuju za Tursku gdje ih u utorak čeka teško gostovanje.

- Sutra već letimo za Tursku i mislim da će tri boda tamo biti veliki, veliki korak za Rusiju. Finci su nam malo pomogli jer su svladali Island pa smo se odvojili, ali ne treba previše gledati druge - zaključio je Vida za HRT.

Josip Pivarić vratio se nogometu nakon ozljede glave u debiju za kijevski Dinamo. I on je poentirao kako su tri boda najvažnija.

- Teška utakmica, vjerujte mi da smo očekivali i znali da neće biti rezultatski onako kako je bilo tamo (6-0, op.a.). Ne treba uzimati nikakve alibije, ali najvažnije da smo uzeli tri boda i da se možemo koncentrirati na Tursku - rekao je Pivarić i nastavio:

- Naravno da ću biti spreman za tu utakmicu. Treba umor izbaciti iz glave, a onda i iz tijela. Ovo je prošlost, rekuperacija mora biti maksimalna i treba se što bolje pripremiti.

Finska je malo poremetila planove Islandu koji sad zaostaje za nama tri boda, a Turska je u subotu izgubila od Ukrajine i u teškoj je situaciji jer za nama zaostaje pet bodova. No sigurno se neće predati...

- Mislim da nam to nije prednost jer svi igraju pred svojim navijačima maksimalno. Siguran sam da će oni dati sve od sebe da pobijede, no moramo gledati sebe. Znamo koliko nam je ta utakmica bitna - zaključio je Pivarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom