Obavijesti

Sport

Komentari 1

Mail: Bravo za Luku, a što s trenerom Redknappom?

Mail: Bravo za Luku, a što s trenerom Redknappom?
1

Mail podsjeća da je klub s White Hart Lanea prije Modrića produžio ugovore s još nekoliko igrača, ali se pita što je s menadžerom Redknappom

VIDEO

Novinar engleskog dnevnika Maila javno čestita predsjedniku engleskog nogometnog prvoligaša Danielu Levyju na poslu koji je obavio s hrvatskim reprezentativcem Lukom Modrićem. Levy je nedavno doputovao u Dubrovnik, te je s Modrićem potpisao novi, šestogodišnji ugovor.
"'Ugovor na dulje razdoblje nego obično svakoga je usrećio, te je zatvorio vrata pregovaračima o potencijalnom transferu Luke Modrića'', piše Mail, te podjeća da je klub s White Hart Lanea prije Modrića produžio ugovore s još nekoliko igrača. To su Tom Huddlestone, Gareth Bale, Ledley King, Michael Dawson i Carlo Cudicini.
''Ali, što je s Harryjerm Redknappom?'', nastavlja Mail, podsjećajući da je menadžeru Spursa ostala još samo jedna godina važećeg ugovora.
''Redknapp zasad nije radio galamu po tom pitanju, iako mu je jedan šeik iz Dubaija mahao s hrpom love pred nosom. No, zašto i Redknapp ne bi dobio veći stupanj sigurnosti? Sa zdravljem nema problema, isporučio je uspjeh s plasmanom u kvalifikacije za Ligu prvaka, te je gladan novih, još većih uspjeha'', piše Mail, pa nastavlja.
''Klubovi su često suzdržani po pitanju dogoročnih ugovora menadžerima, jer ih to često zna skupo koštati, ako im udijele otkaz. Tada moraju platiti puno za odštetu. To sigurno trenutno nije način razmišljanja u Tottenhamu, ali bi trebali biti oprezni ako pretpostavljaju da je ovo 63-godišnjem Redknappu zadnji posao u trenerskoj karijeri. Teško je angažirati tako iskusnog, a uspješnog stručnjaka. Zbog toga 62-godišnjeg Roya Hodgsona žele dovesti drugi klubovi, a 63-godišnjeg Fabija Capella na svojoj klupi želi milanski Inter'', piše, između ostalog, Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...