Obavijesti

Sport

Komentari 16

Majstori ušli i spasili stvar, ne ide bez Luke, Perišića & com.

Majstori ušli i spasili stvar, ne ide bez Luke, Perišića & com.
5

Rotacije su donijele brige. Izbornik je (bez Rebića, Petkovića i Kramarića) i protiv Malte u nastavku na teren morao poslati najjače adute da 'vatreni' dođu do pobjede (3-0) i uz blijedu igru zasjednu - na vrh skupine

VIDEO

Promašili smo dva-tri zicera, ali i imali sreće što nema VAR-a. Malta nije podcijenjena no one najbolje Zlatko Dalić nije mogao odmoriti svih 90 minuta. Na kraju je ostvareno ono najvažnije, osvojena su tri boda. Kako su 'vatreni' igrali protiv Maltežana ?

POGLEDAJTE VIDEO: Luka za sva vremena

Pokretanje videa...

Modrić nakon obaranja rekorda 20:25:40

Dominik Livaković (-) - premalo posla da bi ga se ocijenilo.

Josip Juranović (6) - Borben, poduzetan i aktivan po desnom boku, ali njegovi ubačaji najčešće su završavali ili u malteškom bloku ili na malteškim glavama. Da ima VAR-a bio bi krivac i za 11-erac.

Domagoj Vida (6) - Zaspao u postavljanju jednog zaleđa, a dobio je i žuti karton, ali uglavnom čistio ono što je u njegovoj zoni trebalo biti počišćeno.

Duje Ćaleta-Car (6,5) - Malta nije bila u baš tolikom bunkeru kao Cipar prije tri dana, ali svejedno nam je prijetila endemski rijetko. Duje je bio sigurniji, bolji dio stoperskog para.

Dario Melnjak (5,5) - On i Oršić po lijevoj strani nisu iskombinirali bogzna što opasnoga. Puno bolje je to bilo kad je ušao Borna Barišić.

od 57' Borna Barišić (7) - Njegov ulazak umjesto Melnjaka jedan je od ključnih trenutaka utakmice. Namjestio zicer Perišiću za 1-0, za gol koji nas je napokon barem koliko-toliko oslobodio da slomimo Maltežane.

Milan Badelj (6) - Uobičajena 'administracija' u srcu travnjaka. Fini potez za nerealiziranu asistenciju Vlašiću u 2. minuti, ali Milan je bio (kao svi 'vatreni') u prvom dijelu prespor i 'prepospan' za išta više od prosječne ocjene.

od 54' Luka Modrić (7) - Nema momčadi na planeti koja je ista sa ili bez Luke. Nije se mogao odmoriti svih 90 minuta jer bez njega nismo mogli do gola. Povezao i ubrzao igru, otvorio put za Barišićevu asistenciju. Uvijek i svugdje - velemajstor.

Mateo Kovačić (6) - Još jednom premalo za sve što bi mogao dati. Istina, pokušavao je ići jedan na jedan, donijeti nam višak u veznom redu, ali uglavnom je sve ostajalo na pokušajima.

Mario Pašalić (6) - Uđe u šansu, ima taj instinkt za utrčati iz drugog plana no danas ga nije htio gol. Bio je jako blizu u 14', pogodio prečku. Poduzetan trudom, a učinkom prosječan.

od 54' Josip Brekalo (6,5) - Zabio u 90. minuti. Jedan od četvorice koje je Dalić dignuo s klupe da nekako slomi taj čvrsti malteški zid koji nas je sa svakom novom minutom utakmice sve više 

Rezerve se mučile sat vremena, a senatori razbili tvrdu Maltu!
Rezerve se mučile sat vremena, a senatori razbili tvrdu Maltu!

Nikola Vlašić (6,5) - Ponajbolji 'vatreni' u prvom poluvremenu. Nije uspio zabiti, ali je išao jedan na jedan, nudio se suigračima, pokušavao biti konkretan i okomit.

Mislav Oršić (6) - U Europi s Dinamom ima daleko više mjesta za lansirati svoj turbo i iskoristiti široka prostranstva na travnjaku. Protiv guste malteške obrane nije imao ni prostora, ni inspiracije.

od 78' Kristijan Lovrić (-) - Igrao je premalo za ocjenu.

Ante Budimir (5,5) - Bez konkretnog učinka. Dosta trke i uvlačenja u prednji dio našeg veznog reda da otvori prostor za ulaske iz drugog plana. Pa Budimira - nije bilo u prvom planu.

od 54' Ivan Perišić (7) - Ušao umjesto Budimira i zaigrao na 'devetki' jer Dalić jednostavno nije imao drugog rješenja. Perišić je ušao i zabio nakon šest minuta pa još asistirao Brekalu za 3-0. Igrač utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu