Obavijesti

Sport

Komentari 0

Mala tajna Sola Campbella: Nakon 4. lige će u Spurse?

Mala tajna Sola Campbella: Nakon 4. lige će u Spurse?
1

Iako ga navijači Tottenhama ne podnose, iskusni bi se branič navodno mogao vratiti na White Hart Lane. Vrlo se brzo zasitio niželigaškog nogometa

VIDEO

Notts County je koju minutu ranije izgubio od Morecambea, a Sol Campbell već je na uhu držao mobitel. Na liniji je bio predsjednik kluba Peter Trembling, a 34-godišnji Campbell prosipao je nezadovoljstvo. Obećali su mu da će dovesti Ljungberga, Roberta Carlosa i još neka velika imena. A nisu doveli nikoga, jedino su on i Kasper Schmeichel zaigrali na četvrtoligaškoj livadi u Morecambeu. I Campbell je odlučio otići. A samo nekoliko sati ranije u dresu s crno-bijelim prugama fotografirao se s momčadi. Čak se i smješkao, izgledao je zadovoljno.
- Sol je s nama proveo posljednjih pet tjedana i izgledao je kao da mu ništa ne nedostaje. A sad se odjedanput predomislio - kaže predsjednik Trembling. Ambiciozan je, uložio je jako puno, ali Campbell mu je brzim odlaskom poremetio dobar dio planova.
- Možda ga je zapljusnula stvarnost tek kad je vidio igralište Morecambea. Uza sve dužno poštovanje, to ipak nije Emirates... - rekao je Trembling i dodao:
- Ali opet, pet se tjedana pripremao za to, za ovakve utakmice i ovakva igrališta.
A iza cijele se priče možda krije jedan važan detalj. Nagađanja je, doduše, mnogo u otočkim medijima, ali posebno zanimljivo zvuči varijanta po kojoj bi Campbell uskoro mogao u - Tottenham. Harry Redknapp razmišljao je o dovođenju iskusnog braniča još ovoga ljeta, ali odustao je kako bi izbjegao probleme s navijačima. Naime, Sol je devet godina već proveo u dresu Spursa, bio je ikona kluba, a onda je otišao u - Arsenal. Takve poteze navijači Tottenhama ne opraštaju, ni osam godina nakon transfera nisu mu oprostili prelazak u redove omraženih rivala.
No sad je situacija kudikamo drukčija nego ljetos. Problemi s ozljedama braniča opasno brinu Redknappa i traži hitno rješenje. Nakon raskida ugovora s Notts Countyjem Campbell ima slobodne papire i može tražiti novi klub. Nigdje neće dobiti 2,3 milijuna eura, koliko je na godinu imao u četvrtoj ligi, ali barem će igrati na Old Traffordu, a ne na livadi maloga kluba iz Morecambea. Od kojeg, da stvar bude još gora, još i izgubi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska