Obavijesti

Sport

Komentari 19

Maleš i Nižetić na putu: U Split se nećemo vratiti bez trenera

Maleš i Nižetić na putu: U Split se nećemo vratiti  bez trenera
1

Hajdukovi čelnici u Europi traže novog trenera. Costacurta je na odmoru i više nije tako blizu Hajduka, a prvi kandidat je Hrvat iz Švicarske Vladimir Petković...

VIDEO

Lov na novog Hajdukova trenera se nastavlja. Predsjednik Hrvoje Maleš i član uprave zadužen za struku Milo Nižetić krenuli su u Zagreb, a iz glavnog grada Hrvatske put ih vodi prema europskim odredištima. Kada su se, prije polaska na put, pozdravljali s djelatnicima na Poljudu, navodno su s vrata odaslali poruku.

- Ne vraćamo se bez trenera.

I krajnje je vrijeme da riješe pitanje stratega za novu sezonu. Odnosno, prije nego što su krenuli na put trebali su reći Anti Miši da nije trener za novu sezonu, a ne da ga puštaju da se peče na laganoj vatri, a već su odlučili da on neće biti na klupi.

Maleš i Nižetić vjeruju da će u srijedu navečer, najkasnije u četvrtak, prema Splitu odaslati poruku da Hajduk ima novog trenera. Prema njihovoj viziji, novi Hajdukov trener bit će stranac. Ne mislimo pritom na trenera tipa Costacurta, on je na odmoru u Gardalandu i nije više tako blizu Hajdukove klupe. Nekako se kao prva opcija u Malešovim i Nižetićevim razmišljanjima, barem se tako može čuti, nameće Hrvat iz Švicarske Vladimir Petković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Maleš i Nižetić potpuno su zakopčani kada se povede razgovor o treneru, nikome se ne povjeravaju. Čak ni treći član uprave, zadužen za marketing, Pavle Ciccarelli, ne zna tko će na klupu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića