Obavijesti

Sport

Komentari 124

Maleš: Tražili smo da nam neki suci ne sude, ali neću reći koji

Maleš: Tražili smo da nam neki suci ne sude, ali neću reći koji
1

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš i dvojica članova njegove uprave Milo Nižetić i Pavle Cicarelli bili su na sastanku u Rusanovoj. Žale se na neravnopravan status...

VIDEO

Istupit ćemo iz lige, tražit ćemo ponavljanje utakmice, prvenstvo je neregularno, još je tamo na početku HNL-a govorio predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš. Počelo je u drugom kolu nakon poraza od Zadra, nastavilo se nakon remija protiv Splita, a sve je kulminiralo nakon derbija protiv Dinama.

- Sustavno oštećivanje Hajduka se zorno vidjelo i ovaj put na derbiju. Neopravdano dosuđivanje zaleđa Tomasovu je na koncu i presudilo utakmicu -  bijesnili su Bijeli tražeći hitan sastanak u HNS-u.

U petak su ga i dobili. Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš i dvojica članova njegove uprave Milo Nižetić i Pavle Cicarelli primljeni su u Kuću hrvatskog nogometa u Rusanovoj. Trojac je iznio stajališta oko aktualnog stanja u hrvatskom nogometu i, po njima, neravnopravnog statusa Hajduka u prvenstvu.

- Tražili smo izuzeće nekih sudaca, ali neću vam reći kojih. Zadovoljan sam - rekao je Hrvoje Maleš po izlasku iz Rusanove, prenosi Slobodna Dalmacija.   

Nakon derbija Bijeli su pojačali pritisak da bi na kraju došli do Rusanove. Dinamo bježi pet bodova, u slučaju kiksa Hajduk se vjerojatno oprašta od prvenstva, a raspored nije lagan. U Vinkovcima Hajduku nikad nije bilo lako. A uz ovaj pritisak, zasigurno neće biti lako ni sucima.

HNS obećao sazivanje sjednice Izvršnog odbora

Na sastanku se razgovaralo o (ne)ravnopravnosti svih kluba, statusu Hajduka u HNS-u, a razgovaralo se i na temu suđenja. Hrvoje Maleš, Pavle Cicarelli i Milo Nižetić sastali su se s Vlatkom Markovićem, Zorislavom Srebrićem, tajnikom Sudačke komisije HNS-a Ivanom Košutićem, članom Sudačke komisije Stjepanom Djedovićem i članom Izvršnog odbora HNS-a Stjepanom Merkašom. Od strane čelnika HNS-a obećano je sazivanje sjednice Izvršnog odbora u roku od 10 dana, rekla nam je Laura Visković, voditeljica Odjela za odnose s javnošću Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'