Obavijesti

Sport

Komentari 261

Maleš zabranio Hajdukovcima da idu igrati za reprezentaciju

Maleš zabranio Hajdukovcima  da idu igrati za reprezentaciju
3

Predsjednik Hajduka sastao se noćas s vodstvom kluba. Odlučili su zabraniti igračima putovati na okupljanja reprezentacije. Žele čiste odnose s HNS-om

VIDEO

Nezadovoljni suđenjem Hajdukovci su dugo iza utakmice sipali gnjev na suca Bruna Marića i strukture HNS-a. Ogorčeni predsjednik Hrvoje Maleš nije ostao na tome.

U nedjelju u noći sastao se s najužim vodstvom kluba. Odlučili su zabraniti igračima Hajduka da putuju na okupljanja reprezentacije, kao prvi korak u raščišćavanju odnosa s HNS-om. 

Potvrđeno je kako se to odnosi na mlade reprezentativce Kalinića, Kukoča, Tičinovića, Trebotića, Lendrića, a još nije potvrđeno hoće li na okupljanje A selekcije na Brač otputovati Danijel Subašić. Za jutros je na Poljudu organiziran još jedan sastanak najužeg vodstva. Otprije je za utorak ujutro planirana i Skupština, tako da ovo nisu zadnje ovakve vijesti s Poljuda.

Maleš: Ovo je banana država, ovakva liga više nema smisla!

Najprije je odbio reći bilo što o utakmici, sliježući ramenima.

- A što da vam kažem, sve ste vidjeli - rekao je prvotno Maleš.

A onda je iz njega proključao gnjev. Kao da je suđenje Brune Marića bila kap koja je prelila čašu strpljenja prvog čovjeka Hajduka.

- Ovo je sramota, ovo je ljigavo, ovo je bezobrazno. Nazovite to kako god želite. Ako je ovo Dinamova liga i ako Dinamo mora biti prvi, onda što nama drugima preostaje?! Ovo nam je očito kazna što smo im uzeli Josipa Šimunića ispred nosa - govorio je razočarani Maleš, a onda krenuo u analizu.

- Ovo je neviđena krađa, zna se u čijoj režiji i na koji način, ponitšili su nam čisti gol ,nisu nam dosudili čisti jedanaesterac, niti isključili Križanca - prepričao je Maleš.

- Ovo više nema nikakvog smisla, ovakve stvari se događaju samo na Balkanu u ovoj banana državi. Ovo nije država za koju su se naši branitelji borili i davali svoje živote - nastavio je Balakov,a umjesto zaključka rekao:

- Ne preostaje nam ništa drugo nego istupiti iz lige jer ovo nema više nikakvog smisla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 261
VIDEO

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.