Sport

Komentari 14

Mali Kostelići na snijegu. Ivica: Prvo pravo obiteljsko skijanje

Mali Kostelići na snijegu. Ivica: Prvo pravo obiteljsko skijanje

Legendarni hrvatski skijaš uzeo je pauzu od sezone i sa suprugom Elin, sinovima Ivanom i Leonom i kćeri blizankama Janom i Katom otišao na odmor u austrijsko skijalište Obertauern

Nakon uspješne skijaške karijere i jedriličarskih avantura Ivica Kostelić (43) dane provodi u obiteljskom okruženju, dalje od medijskog fokusa, no s vremena na vrijeme pratiteljima na društvenim mrežama otkrije što radi i čime se bavi.

Ovih je dana tako bio na zimovanju sa suprugom i četvero djece u austrijskom skijalištu Obertauernu u blizini Salzburga.

Najbolji svjetski skijaš 2011. objavio je sjajne fotografije na snijegu s boljom polovicom Elin, sinovima Ivanom (8) i Leonom (6) i kćerima blizankama Janom (2) i Katom (2) uz opis: "Prvo "pravo" obiteljsko skijanje! 🌞 Hvala Obertauernu na gostoprimstvu i vidimo se uskoro!".

Ivica je Islanđanku Elin (37) oženio 2014., a te godine rodio im se najstariji sin Ivan. U ljeto 2016. stigao je Leon, a u ožujku 2020. Jana i Kata. Rođene su u Petrovoj u vrijeme zagrebačkog potresa pa su s majkom puštene kući prije planiranog.

POGLEDAJTE PRANK CALL ZA IVICU:  

Najčitaniji članci