Obavijesti

Sport

Komentari 36

Malmö će rušiti za sina Noaha: Ovakvu šansu još nismo imali

Malmö će rušiti za sina Noaha: Ovakvu šansu još nismo imali
1

Čelnici Dinama obećali su Sammiru, prođe li Dinamo švedski Malmö, vrlo vrijednu nagradu. Dobit će četiri slobodna dana da prvi put vidi novorođenog sina u Brazilu

VIDEO

Trener Malmöa Rikardo Norling nije mogao vjerovati. Dinamo je “zavezao” Karlovčane, čiji igrači na trenutke nisu znali gdje su. No jedan igrač ipak nije bio na svojoj razini. Brazilac Sammir.

- Zabolio me aduktor. Morao sam na poluvremenu izaći iz igre. Nasreću, nije ništa problematično. Protiv Malmöa ću sigurno zaigrati - objašnjava Sammir.

Karlovčani su u Maksimir stigli kao naručeni.  “Modri” su se raspucali i uoči Malmöa zabili pet golova.

Sammir je u ždrijebu Lige prvaka priželjkivao baš Šveđane.

- Moramo ih proći. Konačno da i mi imamo malo sreće u ždrijebu. Dinamo je u pretkolima dobivao Milan, Dinamo Kijev, Werder, Arsenal, Šahtar... To su momčadi koje su objektivno bolje od nas, pa su izgledi za prolazak bili minimalni. Malmö je daleko od njihove razine. Zapravo, ovakvu šansu još nismo imali. Upropastimo li je, nismo ni zaslužili ući u Ligu prvaka - kaže Brazilac, koji će protiv Malmöa imati dodatni motiv. Sina Noaha još nije vidio uživo, a čelnici kluba obećali su mu, prođe li Dinamo švedsku momčad, vrlo vrijednu nagradu.

- Da, hvala im na tome. Obećali su mi četiri slobodna dana. Odmah ću na avion i prema Brazilu vidjeti Noaha. Moram srušiti Malmö - optimističan je Sammir.

Sina vidi samo na skypeu

Sammirova djevojka Yasmine, saznavši da je trudna, otišla je u Brazil. Rodila je u srpnju ove godine, no Sammir sina još nije vidio. Barem ne uživo.

- Sinčić će u Zagreb moći putovati tek nakon što navrši tri mjeseca. Liječnici kažu da je još premalen za takve napore - objasnio je Sammir.

Iako se s djevojkom znao posvađati, a njegovi poznanici kažu da još nisu sve izgladili u svojem odnosu, Sammir se često čuje s Yasmine.

- Sina sam vidio na fotografijama. Nasreću, u današnje vrijeme postoji Skype, pa ga često vidim i čujem - zaključio je Dinamov Brazilac. 

Tonel: Došla mi je obitelj, morao sam zabiti gol

Dinamova obrana ove je sezone u osam utakmica primila samo jedan gol - u Helsinkiju. Velikim dijelom to je zasluga Tonela, Portugalca koji igra sjajno. Na susret protiv Karlovca iz Portugala mu je stigla obitelj, supruga i dvoje male djece. 

- Ha, mo rao sam dati gol. Pa nisu bez razloga doputovali - kaže kroz smijeh Tonel, koji je Karlovcu zabio nakon Lekina ubačaja.

Veseli i povratak Milana Badelja. Kapetan je ušao u drugom dijelu i pokazao da će biti spreman za Šveđane. Opet je bio među najboljima na terenu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini