Obavijesti

Sport

Komentari 35

Malo je Maleša: Nekad heroj, a sad se bavi maslinama i lozom

Malo je Maleša: Nekad heroj, a sad se bavi maslinama i lozom
1

Bivši predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš bavi se prodajom nekretnina te obradom voćki, maslina i loze. Bori se i za zabranu gradnje odlagališta otpada u Lećevici

VIDEO

Dan nakon presude Željku Širiću za Hrvoja Maleša bio je potpuno isti kao svaki drugi. Jutro je proveo radno, nakon ručka se presvukao u radnu odjeću i otišao u polje. Obiteljsko nasljeđe, 1600 loza, 100 maslina i 100 stabala različitih voćki, traži svakodnevnu brigu.

Nakon što je otkrio nečasne radnje u hrvatskom nogometu, Maleš je ostao sam. Nezaštićen, na vjetrometini, kao i većina hrvatskih “zviždača”. Ostao je bez posla, pa je kontakte iz nogometnog svijeta pokušao iskoristiti za zastupanje igrača, no brzo je shvatio da su mu sva vrata zatvorena. U javnosti je bio heroj, no kad bi se ugasila svjetla reflektora, ostao je sam s obitelji. Uz svakodnevnu policijsku pratnju. Za mnoge je to bila previsoka cijena.

- Nema dvojbe, Hrvoje je napravio herojsko djelo, kakvo ne bi učinili mnogi hajdukovci koji se busaju u prsa. Za mene je on istinsko ‘hajdučko srce’ - kazao je član NO-a Hajduka Nikola Koceić-Bilan i dodao:

- Nije to napravio zbog slave i osobne promocije nego iz uvjerenja. I zato nije tražio priznanje, njemu je transparent ‘Maleš, samo hrabro’ sa sjevera Poljuda najveće priznanje.

Koceić je jedan od rijetkih koji je pristao govoriti o Malešu. Primjerice, bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum je to odbio.

- Ne želim se miješati u tu priču, nadam se da me razumijete - rekao je Kerum, čije je gradsko vijeće izglasalo nepovjerenje Hrvoju Malešu.

Maleš danas radi kao zastupnik u prodaji nekretnina, tu je iskoristio iskustvo iz banke. Istodobno nastavlja borbu pokojnog oca Paška za zabranu gradnje odlagališta otpada u Lećevici. Pokušava dokazati da bi bilo pogubno za okoliš u Lećevici sagraditi taj centar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju