Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Malo sam razmislio i zaključio: Rijeka je top, najbolja za mene'

'Malo sam razmislio i zaključio: Rijeka je top, najbolja za mene'
5

Vrhunska infrastruktura, super igrači, momčad koja ima snage za 'power-play'... Iznenadio me poziv iz Rijeke, ali trebalo mi je samo 20-ak minuta da ga prihvatim, kaže hrvatski Švicarac

VIDEO

Rijeka je dobila novu, vrhunsku 'devetku barem do kraja sezone. Josip Drmić (28) na Rujevici je formalizirao svoju posudbu iz Norwich Cityja do cca. sredine svibnja, razdoblja u kojem bi trebala završiti i Prva HNL i Hrvatski kup pa se cijela nogometna Europa okreće Euru kojeg smo trebali, ali zbog pandemije nismo vidjeli prošlog ljeta nego ćemo u njemu uživati od 11. lipnja.

POGLEDAJTE VIDEO: Osjetio sam da je Rijeka prava stvar

Zemlja za koju je Drmić želio igrati (Hrvatska) u skupini je s Engleskom, Češkom i Škotskom, a zemlja za koju je igrao do 2019. i opet želi igrati (Švicarska) na Euru će prolazak skupine tražiti preko Italije, Turske i Walesa.

Kako je majstor koji je igrao za Zürich, Nürnberg, Bayer Leverkusen, Borussiju Mönchengladbach, HSV i Norwich, koji ima 32 utakmica i 10 golova za Švicarsku s kojom je bio i na dva Svjetska prvenstva, početkom veljače 2021. završio u: Rijeci?

- U totalnom kaosu zimskog prijelaznog roka i situaciji u Norwich Cityju koja nije onakva kakvu ja želim došao je poziv iz Rijeke koji je, priznajem, i meni samome bio iznenađenje.

'Popričao sam sa sobom'...

Koliko dugo ste vagali?

- Malo sam razmislio, 'popričao sam sa sobom' jedno pola sata i najprije osjetio, a onda i shvatio da dolazak u Rijeku pravi put za mene.

Rijeka i HNL su vam novost ili...?

- Ma kakvi. Dosta dobro poznajem Prvu HNL. U Hrvatskoj mi živi veliki dio obitelji, uvijek zajedno pratimo našu ligu. Imam dosta prijatelja po klubovima u Hrvatskoj. A Rijeka... Rijeka je top! S kim god sam pričao imao je samo riječi hvale. Vrhunska infrastruktura, super igrači, momčad koja ima snage za 'power-play'. Kvaliteta je tu - zaključio je Drmić.

Lov na Dinamo i Osijek?!

Švicarski napadač je u punom treningu, trebat će mu utakmica-dvije da osjeti prave, službene 'okršaje' i onda bi trebao biti baš vrhunsko riječko pojačanje.

Ovom posudbom lako bi mogao i završiti prijelazni rok što se Rijeke tiče.Halilović je transferiran u Heerenveen, Nevistić i Štefulj već su prodani i od ljeta će igrati za Dinamo. Došli su Mudražija iz Kopenhagena, Vukčević iz Waasland-Beverena, Jurišić iz Dinama i Drmić.

Sa Drmićem Rijeka ima momčad za 'potući' se barem za treće mjesto, a bude li malo sreće i sudačke pravde mogla bi i u lov na Dinamo i Osijek!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Greška suca šokirala je Bayern. Ekspert: Gol je trebao vrijediti! De Ligt: Real je imao poguranac
VIDEO: SKANDAL U ZAVRŠNICI

Greška suca šokirala je Bayern. Ekspert: Gol je trebao vrijediti! De Ligt: Real je imao poguranac

Ne znamo kako bi utakmica završila da je Bayernu priznat gol De Ligta za 2-2 u nadoknadi, ali čak je i medij tradicionalno naklonjen Realu priznao da ga Szymon Marciniak nije trebao poništiti