Obavijesti

Sport

Komentari 35

'Mama ne zna da sam se tukao, ma ona bi poludjela da sazna'

'Mama ne zna da sam se tukao, ma ona bi poludjela da sazna'
1

Rekao sam joj da sam dobio udarac na terenu. Kad sam bio klinac, stalno sam se tukao, svaki vikend. Mama bi poludjela da zna da sam se opet tukao, kaže Ibanez

VIDEO

Luchu Ibanezu (23) navijači su dali nadimak Rocky, a suigrač Mehmed Alispahić zove ga - nindža. 

- Neka me navijači zovu kako god žele. Pokazao sam im da imam ‘muda’. Samo mi ne smiju vrijeđati obitelj - kaže omaleni Argentinac. Gotovo mjesec dana bio je na odmoru u rodnom Buenos Airesu. ondje se družio s “elitom”, Carlosom Tevezom i Gagom.

- S Tevezom se družim svako ljeto. Imamo zajedničke prijatelje, idemo na večere. On ima grupu s kojom svira, slušao sam ga već nekoliko puta - rekao je Lucho i dodao:

- Carlos je najbolji čovjek kojeg poznajem. Ne puši i ne pije alkohol. Savjetuje me uvijek svaki put kad se vidimo. 

U Zagrebu i Dinamu je Argentincu jako lijepo. Tu je upoznao i djevojku Mateju, ali naravno da mu nedostaju prijatelji iz domovine.

- Tevez lako riješi takve stvari. Plati avionske karte i smještaj za tri-četiri najbolja prijatelja i oni dođu u Englesku na neko vrijeme. Naravno, Carlos je svjestan da to ne mogu, moj bankovni račun nije ‘pun’ kao njegov - kaže Luis kojemu za nekoliko dana u posjet ipak dolazi obitelj iz Argentine.

- Doći će mi mama i dvije sestre, Carla i Valentina. Treća će sestra ostati u Buenos Airesu jer nije sredila papire, a ove dvije će prvi put putovati avionom. Ostat će 40 dana, a tu ćemo proslaviti i Valentinin rođendan 20. srpnja. 

Na kraju sezone potukao se u noćnom klubu s navijačima koji su ga napali. Je li mama saznala istinu?

- Nisam joj rekao da sam se potukao, nego da sam dobio udarac na terenu. Kad sam bio klinac, stalno sam se tukao, svaki vikend. Bio sam mlad, budala. Mama bi poludjela da zna da sam se opet tukao - smiješi se Ibanez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union