Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Mama Vastić: Nastup na Euru mu je šećer karijere

Kaštelani slave svog Ivicu Vastića, koji je u dresu Austrije zabio Poljacima i pomogao Hrvatskoj da bez pritiska dočeka utakmicu s Poljskom

REUTERS
Foto: REUTERS
1 komentara

Nazvao je majku Mariju u Kaštel Novom odmah nakon završetka utakmice u kojoj je zabio gol za remi Austrije i Poljske (1-1).
Tako je Ivica Vastić (38) postao najstariji strijelac u povijesti EP-a, a ujedno pomogao hrvatskoj reprezentaciji koja je tim remijem sigurno prva u skupini B.
- Javio se petnaestak minuta poslije ponoći. Bio je oduševljen, rekao je da su svi igrači željeli da baš on zabije taj gol - rekla je gospođa Marija i uz smiješak dodala:
- Puno mu znači nastup na EP-u. To mu je kao šećer na kraju karijere. Igrat će on, ima ugovor još godinu dana, ali vjerojatno mu je ovo posljednji nastup na velikim natjecanjima. Za koga sam navijala kad su igrale Hrvatska i Austrija? Za Hrvatsku, naravno, iako bi bilo najljepše da je Ivica dao gol, a Hrvatska pobijedila.

"NEKA GA U ŽIVOTU PRATI VJERA"
Ivičinu majku Mariju Vastić zatekli smo poslije jutarnje mise ispred crkve Svetog Petra i Pavla u Kaštel Novom.
- Vjera mi je vrlo važna, kao i mojim sinovima. Neka Ivicu u životu uvijek prati vjera, kao i do sada - rekla je gospođa Marija, koja nije skrivala sreću i zadovoljstvo:
- Puno ljudi je zvalo i čestitalo, skoro sam zakasnila u crkvu. U duši mi je nešto veliko. Ne mogu vam opisati koliko sam ponosna na Ivicu i na mog drugog sina Alberta, koji igra mali nogomet.

Naši partneri pišu
Message