Obavijesti

Sport

Komentari 52

Mamić: Možemo mi htjeti koliko hoćemo, Tottenham je bolji! Ali ako zabijemo prvi... Eto nervoze

Mamić: Možemo mi htjeti koliko hoćemo, Tottenham je bolji! Ali ako zabijemo prvi... Eto nervoze

Ukoliko uspijemo u prvom poluvremenu zabiti jedan zgoditak, ako ne i više, može doći do nervoze. Utakmica može otići u drugom smjeru, rekao je Zoran Mamić nakon pobjede protiv Varaždina

VIDEO

Čestitam momčadi, od prve skunde je bila ozbiljna i koncentrirana, radila ono što smo se dogovorili i zasluženo pobijedila ovako visoko, prvi su dojmovi trenera Dinama Zorana Mamića nakon visoke pobjede 5-0 nad Varaždinom.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci nakon Tottenhama

Pokretanje videa...

Dinamovci nakon Tottenhama 04:46

- Danas smo malo ispremiješali momčad, u drugom poluvremenu su ušli neki igrači koji su manje igrali. Dobro je da i oni pokažu da vrijede, da su jako vrijedni pažnje i da svojim pristupom, svojom igrom guraju ove, nazovimo to, standardne igrače da budu još bolji.

Mamić je na teren u Varaždinu poslao mješoviti sastav pa su na klupi ostali Petković, Ivanušec, Kastrati, Jakić, Ristovski...

- Super je kada ovako ekipa odreagira. Tada imaš mogućnost neke odmoriti, malo ispremiješati. Bogatstvo je imati ovakav kadar, pogotovo kada reagiraju kao što su danas. Trener tada može izraziti samo zadovoljstvo.

I to sve jer u četvrtak slijedi uzvratni dvoboj osmine finala Europske lige protiv Tottenhama. Momčad Josea Mourinha ima 2-0 iz prvog susreta i istaknuti je favorit. No, Dinamo u Maksimiru neće biti bez šansi.

- Moramo malo više riskirati. Možemo mi sa svoje strane željeti koliko hoćemo, ali ako Tottenham bude na svojem pravom i vrhunskom nivou... Jer oni su ipak ekipa koja je vrijednija i kvalitetnija. Međutim, u nogometu je sve moguće. Ukoliko uspijemo u prvom poluvremenu zabiti jedan zgoditak, ako ne i više, može doći do nervoze. Utakmica može otići u drugom smjeru. Kao što je mogla u Londonu nakon prve minute kad je Orša išao, da je zabio ili ušao ispred igrača pa eventualno crveni karton izborio. Utakmica ode u drugom smjeru. Treba vjerovati i dati sve od sebe.

Europa League - Round of 16 First Leg - Tottenham Hotspur v GNK Dinamo Zagreb

Dojam je da je cijela situacija oko dolaska Tottenhama puno tiša nego što je to bila u nekim prijašnjim godinama kada su dolazili veliki klubovi. Korona je učinila svoje.

- Sigurno da bi stadion bio pun i da bi uz navijače bilo lakše. Puno te guraju kad ti je teško, kad se gušiš, kad su ti noge teške... Oni ti daju dodatnu energiju. Međutim, situacija je takva kakve je, moramo se prilagoditi.

Dvostruki strijelac protiv Varaždina bio je Mislav Oršić.

- Bilo je dobro od početka smo dobro ušli. Brzo smo zabili gol i onda su oni praktički odustali od nečeg konretnijeg i bilo nam je lakše igrati i onda smo mirno priveli utakmicu kraju. Sretni smo da s pobjedom dočekujemo Tottenham - rekao je Oršić pa dodao:

- Osijek nam je bodovno blizu, svaki bod je sad bitan i moramo se truditi sve bodove osvajati tako da probamo neku bodovnu razliku steći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica