Obavijesti

Sport

Komentari 97

Zoran Mamić: Zdravko je šef i može u svlačionicu kad poželi

Zoran Mamić: Zdravko je šef i može u svlačionicu kad poželi
1

Najvažnije nam je danas bilo proći dalje jer smo i mi imali dosta problema uoči ove utakmice tako da sam zadovoljan što smo to i ostvarili, rekao je trener Dinama...

VIDEO

Dinamo se pobjedom nad Istrom 3-0 plasirao u polufinale Kupa, a trener 'modrih' Zoran Mamić bio je očekivano zadovoljan izvedbom svoje momčadi. 

- Čestitam Istri na današnjoj utakmici jer znam koliko su problema imali oko kadra. Najvažnije nam je danas bilo proći dalje jer smo i mi imali dosta problema uoči ove utakmice tako da sam zadovoljan što smo to i ostvarili - rekao je Mamić koji je protiv Istre izveo vrlo mladu ekipu pa je tako susret na terenu završilo čak šest igrača mlađih od 21 godinu.

- Jako sam zadovoljan kako odrađuju svoj posao na treninzima i općenito kako se ponašaju tako da će dobiti priliku kada god je to moguće. Svi su tu po zaslugama, naša su velika sreća i bogatstvo je imati plejadu ovakvih mladih igrača – rekao je trener 'modrih' pa prokomentirao i igru Ante Ćorića.

- Odigrao je korektnu utakmicu, ali nije to Ćoro kojeg mi znamo i koliko znamo da može. Ipak, treba uzeti u obzir da je prošli tjedan igrao dvije utakmice za reprezentaciju pa je bio istrošen, ali definitivno može i mora više – ispričao je trener pa nastavio o Marku Pjaci koji je protiv Istre bio sjajan: 

'Zdravko je šef, može u svlačionicu kad hoće i koliko hoće'

- On i njegova kvaliteta nisu sporni i svakako nas veseli njegova dobra forma - jasan je bio Mamić pa pojasnio i situaciju oko 'ulaska Zdravka Mamića u svlačionicu':

- Ne znam čemu ta priča. Zdravko je šef, izvršni predsjednik kluba, pa on može u bilo koji ured na stadionu ući kada želi i koliko puta želi. Tako i u moju svlačionicu - rekao je trener 'modrih'. 

- Stvarno sam se odlično osjećao na terenu i drago mi je što sam svojom igrom pomogao momčadi proći dalje; to je ipak najvažnije. Bili smo bolji cijelu utakmicu, dominirali i diktirali ritam, a stvorili smo i puno prilika tako da je naš prolaz čist kao suza. Polufinale? Nećemo još o tome razmišljati jer imamo još puno utakmica prije toga. Za početak već u subotu protiv Zagreba gdje želimo nastavak pobjedničkog niza - rekao je Marko Pjaca na koga se nadovezao i Ognjen Vukojević:

'Prošli bi i da je Istra realizirala penal'

- Mislim da možemo biti jako zadovoljni načinom na koji smo se plasirali u polufinale Kupa. Već smo u Puli pokazali bolju igru i donijeli u Zagreb dobar rezultat koji smo na Maksimiru potvrdili. Billi smo bolji cijelu utakmicu i imam dojam da bi prošli dalje čak i da je Istra realizirala penal i povela. Jednostavno smo se tako osjećali na terenu - rekao je Vukojević. 

Jedan od strijelaca bio je i Armin Hodžić.

- Sretan sam zbog pobjede i prolaza u polufinale Kupa. Nije bilo lako, uostalom znali smo da neće biti, ali prolaz je više nego zaslužen. Bili smo dominantni cijelu utakmicu, stvarali prilike od početka i bilo je samo pitanje kada ćemo zabiti.. Naravno da sam presretan i zbog svog gola, napadač sam i golovi su ''ono od čega živim", ali najvažnije mi je da smo dobili i prošli dalje - rekao je Hodžić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'