Obavijesti

Sport

Komentari 255

Mamić: Malo me boli, ali dobro sam. Još sam i dobro prošao...

Mamić: Malo me boli, ali dobro sam. Još sam i dobro prošao...
1

Zdravko Mamić dan nakon napada kaže da ga je za sve kriva politika koja pušta da huligani rade što žele: 'Pa, čovječe, moja nećakinja završi u zatvoru zbog SMS-a, a ovoga su već pustili?!'

VIDEO

Dan nakon skandaloznog napada na rivi u Bolu, u kojem je prošao sa šakom u glavu i nenadanim kupanjem, Zdravko Mamić se oporavljao na moru. Točnije, na jahti kojom je i doplovio do Brača na proslavu bratova rođendana.

- Dobro se osjećam, malo me boli, ali sve je sad u redu. Nisam išao u bolnicu, otišao bih da me više boljelo - javio se Mamić s Brača, gdje se odmara u društvu prijatelja i braće, Zorana i slavljenika Stojka.

- Na kraju sam još i dobro prošao, sreća je što sam upao u more, jer sam izgubio svijest u tom trenutku - dodao je potreseni Mamić.

VIDEO

Napadač, 22-godišnji Bračanin, pokušao je pobjeći nakon što je udario Dinamova savjetnika, no dostigli su ga i zaustavili Mamićevi prijatelji. Priveden je odmah nakon incidenta, a na slobodu je pušten već jutro poslije.

Nakon što je priznao napad na najmoćnijeg čovjeka hrvatskog nogometa, sudac mu je - “zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja na javnome mjestu” - izrekao mjeru opreza zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta sa Zdravkom Mamićem.

Koji se ne ljuti na napadača...

- Ma ne, nisam ja ljutit na huligane, ljutit sam zbog politike koja je dovelo do toga da huligani mogu ovo raditi - rekao nam je Mamić pa nastavio:

- Zabrinut sam što se ovo događa. Pa, čovječe, moja nećakinja završi u zatvoru zbog SMS-a, a ovoga su već pustili?!

Policija je sudu predložila istražni zatvor za napadača na Mamića, a odluku o tome Prekršajni sud donijet će u roku od 30 dana.

Nije ovo prvi put da Zdravko Mamić doživljava neugodnosti na jugu Hrvatske. Seriju je otvorio Ivo Bego, bivši igrač Hajduka, koji je na Mamića nasrnuo tijekom utakmice između Hajduka i Dinama na Poljudu.

Prije godinu dana, kad je došao na suđenje zbog “slučaja Bego”, na njega su letjele boce i baklje.

Zašto se uopće čudimo ovakvim napadima, kad su takvi prvo izmanipulirali, pa potom blagoslovili primitivce koji šakama liječe svoje frustracije, objavio je GNK Dinamo, između ostaloga, u priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 255
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku