Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
98 komentara

Mamić: Možemo ostvariti san o Dinamovom proljeću u Europi!

Dinamov izvršni predsjednik zadovoljan je ždrijebom Lige prvaka u Monte Carlu. On nam je rekao kako bi Dinamo konačno mogao ostvariti san o europroljeću u Europi

Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
98 komentara

Zoran i Zdravko Mamić na ždrijeb Lige prvaka u Monte Carlo došli su u društvu direktorice marketinga Dinama Amre Peternel, sjedili su u petom redu nedaleko od Pierluigija Colline. 

Nakon ždrijeba su im prve reakcije bile "Pa mi možemo nešto tu napraviti", a nakon toga su otišli za stol u predvorje Grimaldi Foruma popiti piće i sačekati da se izradi točan raspored odigravanja utakmica. 

Nedaleko od Mamića sjedili su Carlo Ancelotti i sportski direktor PSG-a Leonardo. Obojica su bili zadovoljni ždrijebom, iako su rekli da skupina nije laka, moglo se iščitati da računaju da bez problema mogu biti prvi te da su već ukalkulirali prolaz dalje. 

- Mislim da se nešto u ovoj skupini može napraviti. Lani smo imali klubove koji su atraktivna i zvučna imena, s njima u skupini smo mogli prodati pakete ulaznica ali nismo rezultatski bili dobri. Sad možda možemo razmišljati i o nekom dobrom rezultatu - rekao nam je Zdravko Mamić.

- Doduše, ovo su jaki klubovi, imena u vrhu europskog nogometa, ali mi se nadamo da možemo nešto napraviti. Možda razmišljati i o ostvarenju našeg sna, odnosno da Dinamo prezimi u Europi. 

- Drago mi je da će se na Maksimir nakratko vratiti i Niko Kranjčar i Ognjen Vukojević koji igraju za Dinamo Kijev. Nadam se i da će nas i navijači podržati u našem drugom uzastopnom nastupu u Ligi prvaka i nastojanju da napravimo neki značajan rezultat.

Naši partneri pišu
Message