Obavijesti

Sport

Komentari 48

Mamić na igrače koje ne treba 'pomažući' potrošio milijune €

Mamić na igrače koje ne treba 'pomažući' potrošio milijune €
1

Izvršni predsjednik 'modrih' potrošio je milijune eura kako bi pomogao drugim klubovima kupujući njihove nogometaše koji mu zapravo nikada nisu niti trebali...

VIDEO

Nakon prosvjeda Kohorte oko transfera igrača Osijeka u zagrebački Dinamo, Zdravko Mamić demonstrativno se povukao iz posla oko Barišića i Mišića, priznajući da ih je htio kupiti samo kako bi pomogao Osijeku

Izvršni predsjednik 'modrih' potrošio je milijune eura kako bi pomogao drugim klubovima kupujući igrače koji mu nisu trebali, a Goal.com podsjeća Vas na ostale igrače koje je dovodio samo kako bi pomogao drugim klubovima, iako mu ti igrači uopće nisu trebali. Na njih je potrošio više od četiri milijuna eura. Evo nekoliko primjera, a popis ostalih igrača provjerite na portalu Goal.com.

  • Borna Barišić (Osijek) - oko njega i Mišića, koji je danas potpisao za Rijeku, 'puklo' je s Osijekom. Osijek je u velikoj financijskoj krizi, no "modro milosrđe" slavonskog će prvoligaša ovaj put, čini se, zaobići.
  • Dino Špehar (Osijek) - mladi napadač stigao je u Maksimir 2011. godine s reputacijom prvoligaškog igrača. I onda potpuno nestao. Nikada nije debitirao za seniorsku momčad Dinama, a plaćen je čak 500 tisuća eura. Danas je na posudbi u Istri 1961.
  • Hrvoje Plum (Osijek) - početkom 2011. godine iz Osijeka su za 300 tisuća eura u Dinamo stigla braća Hrvoje i Ivan Plum. Ni jedan nikad nije zaigrao za Dinamo. Hrvoje je danas član Lokomotive, a Ivan brani boje Vukovara.
  • Petar Mišić (Cibalia) - Dinamo je za usluge mlade nade Cibalije "keširao" 220 tisuća eura. Petar Mišić ipak nikada nije bio u ozbiljnim kombinacijama za Dinamo, već dvije sezone sasvim uspješno brani boje Lokomotive.
  • Filip Škvorc (Varaždin) - Hajduk je 2011. godine bio zainteresiran za Filipa i Dinu Škvorca, no obojica su završila u Dinamu. Obojica su potpisala petogodišnje ugovore, ali se u Dinamu nisu naigrali. Filip je danas član Dinama 2, a Dino igra za rumunjsku Universitateu Cluj.
  • Josip Brezovec (Varaždin) - I Brezovec je iz tadašnjeg Varteksa stigao u Dinamo, no u Maksimiru nije uspio. Imao je mizernu minutažu, pa je brzo karijeru nastavio u Slavenu Belupu. No, Varteks je za njegove usluge zaradio 300 tisuća eura. Proslavio se u Rijeci, danas je član Spezije.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...