Obavijesti

Sport

Komentari 108

Zdravko na skupštini Dinama: Gaze nas, ali neće nas srušiti...

Nikad Dinamo nije bio tako gažen i protjerivan, ma nevjerojatno je što nam vlast sve čini da nas uguši, rekao je izvršni predsjednik Mamić na godišnjoj skupštini kluba

VIDEO

U Maksimirskoj 128 održala se godišnja skupština Dinama, a od 76 skupštinara došlo ih je samo 53.

- Sramota je što nisu došli, povraća mi se od toga i dođe mi da dam ostavku. Skupštinu imamo jednom godišnje i uvijek s dobrim vijestima. Umjesto da za tu prigodu izvuku najbolje odijelo, njih nema - započeo je Zdravko Mamić svoj monolog.

Obavijestio je da je klub u 2012. godini zaradio 14 milijuna kuna, 178 iznosili su prihodi, a 164 rashodi.

Nikad Dinamo nije bio tako gažen i protjerivan

- Svake godine još smo malo jači, takav put nije viđen nigdje na svijetu. Mi smo statistički najbolji klub u jugoistočnoj Europi. 

Dobio je pljesak za preuranjenu čestitku osme uzastopne titule prvaka Hrvatske.

- Svjesno smo krenuli u redizajn momčadi i ubacili svoju djecu, Halilovića, Kolara, Šimunovića... Tako nije bilo nikad u povijesti, ali imamo osam bodova prednosti i samo 14 utakmica do kraja sezone.

To je kao mafijaška hobotnica, sprega intelektualaca, pete kolone i ove "topovske đuladi" koji samo jurišaju

Nakon pohvala došao je red i na prozivku svih onih koji mu ne pašu.

- Zašto ne možemo biti bolji? Nikad Dinamo nije bio tako gažen i protjerivan. Nevjerojatno je što vlast sve čini da nas uguši. I to sve u sprezi politike, medija i najgorih kriminalaca. To što oni rade zove se akcija 'spaljena zemlja'. Nikad nijedna vlast nije čistila kao što ova čisti. Kada vidimo kakav se 'pogrom' sručio na Dinamo, pitam se kako smo živi?! Ali, neće, neće uništiti tri naše svetinje, obitelj, vjeru i Dinamo. 

Mamić tu nije stao.

- 'Zajedno za Dinamo' pandan je 'Našem Hajduku', ali su se malo zaje... Govore jedan član, jedan glas, ali pogledajte, u Dinamo se masovno učlanjuju oni koji imaju zabrane dolaska na utakmice. To vam je sve sprega politike i kriminala, koji svoje centre imaju u Draškovićevoj i ZZD-u. To je kao mafijaška hobotnica, sprega intelektualaca, pete kolone i ove "topovske đuladi" koji samo jurišaju!

Rekao je i kako je platio 17 milijuna kuna na Badnjak državi, iako su najuglednije revizorske i konzultantske tvrtke srušile rješenje i utvrdile kako nisu ništa dužni. 

- Dinamo plaća poreza kao svi ostali klubovi zajedno, nitko od njih ništa ne plaća jer ništa nemaju!

Najavio je i kako će 'modri' do proljeća imati novi semafor kakav je na San Siru, a naći će se i mjesto za kapelicu Svetog Josipa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...