Obavijesti

Sport

Komentari 263

Zoran Mamić o 1515 navijača: To je tako, ništa tu ne možemo

Zoran Mamić o 1515 navijača: To je tako, ništa tu ne možemo
1

Utakmicu Dinama i Hrvatskog dragovoljca na Maksimir je došlo pogledati tek 1515 navijača. Zoran Mamić rekao je da Dinamu samo preostaje igrati lijepo te zabijati...

VIDEO

Lijep je osjećaj biti prvak. Ovo mi je deveta titula zaredom od kad sam se vratio u Dinamo kao igrač. Ponosan sam. Još je veća sreća da dečki koje vodim sve slušaju i upijaju. Znaju da im pričamo dobro i želimo dobro. To je ta simbioza, rekao je Dinamov trener Zoran Mamić nakon što su njegovi igrači s 5-0 osigurali titulu.

Dinamo je na Maksimiru u 32. kolu pobijedio Hrvatski dragovoljac i četiri kola prije kraja slavi deveti naslov u nizu.

- Neće biti velikog slavlja. U subotu nas čeka utakmica, a onda i Kup u srijedu. Nismo mi "šteker" da u subotu možemo "tankirati", a onda u Kupu odigrati dobro. Moramo biti "našpanani" svaki trening i svaku utakmicu - kazao je Mamić i dodao:

- Dvaput sam preuzimao Dinamo kad je bio na drugom mjestu pa onda sve ove prilike ili neprilike oko kluba... Nije lako, ali sreća je tim veća. 

Na Maksimir je utakmicu došlo pogledati točno 1515 navijača.

- Mi tu ne možemo ništa. Tako je iz godine u godinu. Možemo samo igrati dobro i zabijati - rekao je Mamić i komentirao igru mladog Ćorića.

- Čini mi se da je u Splitu bio bolji. Malo je bio suzdržan danas. No svjesni smo njegove kvalitete. 

"Fernandes će ostati"

Danas bi trebali doći ljudi iz Bayera na dogovor. Možda ću već večeras razgovarati s njima. Već se osjećam glupo pričajući o toj temi, rekao sam da će Fernandes ostati u Dinamu i tako će i biti, rekao je Zoran Mamić.

Mladina: Dinamo me iznenadio, kao da se oni bore za ostanak

Čestitam Dinamu na naslovu prvaka, zaslužena pobjeda. Igrali su kao da se oni bore za ostanak, a ne mi. Iznenadili su me pristupom, rekao je trener Hrvatskog dragovoljca, Davor Mladina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 263
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...