Obavijesti

Sport

Komentari 184

Mamić: Nude nam se Hector Cuper, Edoardo Reja, Grant...

Mamić: Nude nam se Hector Cuper, Edoardo Reja, Grant...
4

Dobili smo valjda 50 ponuda. Nekih imena sam se i ja uplašio. Nude nam se Hector Cuper, Alberto Malesani, Edoardo Reja, Avram Grant, izjavio je Zoran Mamić...

VIDEO

Zoran Mamić sjeo je pred novinare u novoj ulozi. Mlađi Mamić vodit će Dinamo zajedno s pomoćnim trenerom Damirom Krznarom u sljedeće dvije Dinamove utakmice (Slaven Belupo, Austria Beč).

To je bilo najavljeno nakon što je Kruno Jurčić dobio otkaz odmah poslije debakla protiv bečke Austrije.

- Nismo mogli ni sanjati da možemo izgubiti od Austrije. Bolji smo i jači od njih. Vjerujem u pobjedu u Beču i ulazak u Ligu prvaka - rekao je Zoran Mamić koji će prvi put sjesti na klupu.

- To je logičan slijed. Vrlo nam brzo dolaze dvije utakmice i ne želimo žuriti s trenerom. Hoću li ostati ako dobijemo Slaven i Austriju? Znate već otprije da nemam trenerskih ambicija - rekao je Mamić i otkrio kako je Dinamo vrlo poželjna destinacija u trenerskim krugovima.

- Dobili smo 50 ponuda. Nekih imena sam se i ja uplašio. Njihovi agenti poslali su nam ponude. Nude nam se Hector Cuper, Alberto Malesani, Edoardo Reja, Avram Grant... Razmišljamo o stranom treneru. Imam svoja tri favorita, jedan je domaći, dva su stranca - rekao je Mamić i dodao:

 - Ne pregovaramo s ni jednim trenerom, jedino smo nazvali Branka Ivankovića. Je li on prekrižen? Ne znam. Pokušat ćemo do početka rujna pronaći novog trenera. 

O utakmici protiv Slavena

- Trebamo se postaviti autoritativno i uvjerljivo pobijediti. Ne mislim uvjerljivo s puno golova, već da naša pobjeda ne bude dovedena u pitanje. Svaka čast Slaven Belupu, ali Dinamo je taj u HNL-u koji odlučuje kakav će biti rezultat - rekao je Zoran Mamić i dodao:

Sandomierski ide na gol. On će braniti i protiv Austrije. Domagoj Antolić će dobiti šansu, a i Sammir će biti u momčadi. - Teško je reći što ćemo promijeniti u odnosu na utakmicu s Austrijom. Moramo podići momčad mentalno kako bi shvatili da su dobri, što i jesmo. Zajedno s Krznarom ću voditi momčad. Imamo slične poglede na nogomet - kaže Mamić.

"Tužba Hajduka? Ha, ha, ha"

Hajduk je tužio Dinamo zbog pogrdnog skandiranja navijača prema izvršnom predsjedniku Zdravku Mamiću. Hajduk je objavio kako je to napravio jer su i oni dobili kaznu zbog transparenta u kojem je Torcida vrijeđala Mamića. Tužbu je komentirao Zoran Mamić.

- Mogu se na to samo nasmijati - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 184
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...