Obavijesti

Sport

Komentari 19

Mamić: Od srpnja nećemo više igrati na Maksimiru!

Mamić: Od srpnja nećemo više igrati na Maksimiru!
1

Izvršni dopredsjednik Dinama, Zdravko Mamić, gostovao je u emisiji Otvoreno i tvrdi da 'modri' od slijedeće sezone više neće igrati na Maksimiru

VIDEO

O Dinamovom stadionu, dobrom starom Maksimiru već se godinama raspravlja, ali samo raspravlja jer se apsolutno ništa nije pomaknulo s 'mrtve' točke. Poznata su samo obećanja gradonačelnika Bandića o dovršetku stadiona. Najnoviji incidenti na polufinalnoj utakmici kupa Dinamo - Hajduk, možda ipak nešto pokrenu, svako zlo za neko dobro. Izvršni dopredsjednik Dinama, Zdravko Mamić, gostovao je u emisiji Otvoreno i tvrdi da 'modri' od slijedeće sezone više sigurno neće igrati na Maksimiru.
- Odgovorno tvrdim da više tamo nećemo igrati utakmice jer više ne postoji ni minimum sigurnosti. Dao bih lijevu i desnu ruku, i svoj novi Bentley da se stadion više napravi. Zar nije normalno da se donese odluka da 100-godišnjak dobije normalan stadion? Zagreb ima četiri prvoligaša i nitko nema 'pošten' stadion - rekao je Maminjo pa nastavio:
- Tražimo najbolje rješenje, a Kajzerica je gotov projekt za 18 tisuća ljudi, određena je i lokacija, postoji građevna dozvola i lopata sutra može krenuti, no odluka nam je trebala jučer!
Zdravko je potpuno 'olakšao' dušu:
Dižem lijevu ruku da mi dobivamo 27 milijuna kuna godišnje, a devet trošimo na održavanja Maksimira. U 23 mjeseca uplatili smo u gradsku i državnu blagajnu 65 milijuna kuna pa neka ne govore da trošimo novac! Zagreb je svjetska metropola, a Hrvatska je spašena 13. svibnja u Maksimiru. Dinamo je tamo igrao Ligu prvaka, a reprezentacija je zbog tog stadiona otišla na tri Svjetska prvenstva i treba nam Maksimir!
I trener Hajduka, Stanko Poklepović složio se s Mamićem:
- To je ruglo i usprkos recesiji treba se napraviti novi stadioni. Pa i siromašnije zemlje imaju bolje stadione..
Postoji mogućnost da ni nogometna reprezentacija neće moći igrati na Maksimiru, a kao prva opcija nameće se Poljud. Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić nije htio špekulirati.
- Ako reprezentacija neće moći tamo igrati snaći ćemo se. Neznamo hoće li to bit Poljud, i na njemu se treba izvršiti određene zahvate..

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom