Obavijesti

Sport

Komentari 75

'Kako da zadržim Vrsaljka kad ga traže United, City i Arsenal'

'Kako da zadržim Vrsaljka kad ga traže United, City i Arsenal'
4

Da zadržimo sve igrače, igrali bismo Ligu prvaka svake godine. Ali tako ne možemo opstati. Evo, Šimu Vrsaljka žele United, City, Arsenal, Tottenham..., kaže Zdravko

VIDEO

Nasmiješen i dobro raspoložen stigao je Zdravko Mamić na Pleso. Nije izgledao ni najmanje zabrinuto uoči puta u Brugge, iako je pred Dinamom velik i važan ispit, utakmica koja bi mogla reći puno toga o modrom europskom proljeću...

- Je li ova utakmica povijesna? Ma, nazovite je kako hoćete. Ali, da, može biti i povijesna - rekao je Mamić i nastavio:

- Putujemo u Belgiju s velikom odlučnošću i nadom da možemo napraviti ono što već dugo sanjamo. Nevjerojatno je da smo u prve tri utakmice primili samo jedan gol, a imamo tek četiri boda. I zato će nam trebati i sreće ukoliko želimo napraviti važan korak prema našem cilju, prezimljavalju u Europi.

Trebat će nam i sreća želimo li napraviti korak prema proljeću u Europi, kaže Mamić uoči puta u Brugge

Ima Zdravko i aduta u kojeg polaže sve svoje nade.

- Kao rijetko kad, kod Vahida Halilhodžića izgledamo kao ozbiljna europska momčad. Prije smo znali od istog protivnika primati po četiri, pet komada u dvije utakmice, a sad se to više ne događa. Ponavljam, u tri utakmice primili smo jedan jedini gol - rekao je Mamić i zadovoljno poentirao:

- Ma, Halilhodžić jednostavno zna!

O proljeću u Europi govori se iz godine u godinu i uvijek je to "pucanj u prazno". Ništa drugačije nije ni s nastupom u Ligi prvaka, ali Zdravko i unatoč tome najavljuje proboj u elitu baš za sljedeću sezonu.

- Iduće sezone cilj je svim snagama, čulima i sposobnostima ići na Ligu prvaka! Ako s Vahidom ne uspijemo, nećemo nikad. Imamo odličnu, talentiranu, mladu momčad, imamo trenera s europskim pedigreom... Sve ćemo učiniti da nikoga ne prodamo, ali i da se pojačamo s još jednim, dva ili tri igrača - najavio je Mamić, koji već sad, kaže, ima vrlo ozbiljne i konkretne ponude za svoje najbolje igrače, prije svih za novog reprezentativca Šimu Vrsaljka.

Iduće sezone svim snagama, čulima i sposobnostima idemo na Ligu prvaka, uvjerava Zdravko

- Evo, dat ću vam ekskluzivu. Šimu Vrsaljka žele svi najveći europski klubovi! Manchester United, Manchester City, Tottenham, Arsenal... Svima je Šime prva opcija. A da ne govorim o Marseilleu, Sampdoriji i takvima. No, unatoč tome, naša je želja nikoga ne pustiti da ode - ispalio je Zdravko, ni prvi ni zadnji put.

- Govorite mi da sam trgovac, da samo želim prodavati, ali to nije istina. Na godinu imamo 15, 20 milijuna eura troškova, a prihodi su nam dva posto od toga. Osim prodajom igrača, mi drugačije jednostavno ne možemo preživjeti. Godinama se stvara slika da živimo u blagostanju, a to nema veze sa stvarnošću. Neka mi netko kaže kako drugačije namaknuti novac. Evo, obećao sam treneru da nećemo nikoga prodati, ali ne znam kako održati to obećanje - rekao je Mamić.

Obećao sam treneru da nećemo nikoga prodati, ali ne znam kako održati to obećanje, rekao je Mamić

- Pokušat ćemo izdržati još godinu dana da nikoga ne prodamo, ali onda ćemo morati pustiti najbolje igrače. Ali ja bar prodajem za velik novac, ne "kokošarim" se. I ne, nije me strah prijelaznog roka. Kažem, učinit ćemo sve da zadržimo momčad na okupu ove zime, ali i idućega ljeta. Još je važnije da nikog ne prodamo na ljeto - završio je Zdravko Mamić.

Hajduk će prije dočekati proljeće u Europi nego biti prvak

Dok Dinamo bude u Belgiji, Hajduk će na Poljudu pokušati "otkinuti" bod ili sva tri moćnom Zenitu.

- Hajduk ima realne šanse da prezimi u Europi, iako se to možda u ovom trenutku tako ne čini. Ali Splićani imaju jako dobar raspored i mogu doživjeti europsko proljeće, što im od srca želim. Uostalom, lakše će uspjeti u tome nego što će postati prvaci Hrvatske - uvjeren je Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom