Obavijesti

Sport

Komentari 210

Mamić: Bahati igrači! E nećete me tako skoro vidjeti, nećete...

Mamić: Bahati igrači!  E nećete me tako skoro vidjeti, nećete...
1

Igrači su pokazali kako se bojkotira klub. Toliko bahatosti, oholosti... Prije dva dana isplatio sam im 1,7 milijuna eura. Od sada su prepušteni sami sebi, rekao je Mamić

VIDEO

Ovo je najčišća i najzasluženija pobjeda kojoj sam prisustvovao u derbiju, čestitam Hajduku. U stanju sam rezignacije, to je najgore stanje, jer nemaš zbog čega biti tužan, jer je pobijedio bolji, onaj koji je više želio pobjedu, rekao je Zdravko Mamić nakon poraza u derbiju. 

- Moji igrači pokazali su kako se ne radi posao, kako se bojkotira klub. To je toliko nepoštenja, bahatosti, oholosti. Nisam razočaran, nikada mirnije nisam primio poraz, pobijedilo je poštenje, pobijedio je sport. Mi smo u dugom nizu, izgubili smo Ligu prvaka i prihod od 15 milijuna eura, nismo realizirali transfer Halilovića, a klub je već bio potpisao ugovor. Sada ovaj poraz, to pokazuje da imamo problema s poštenjem prema klubu, prema svom poslu - rekao je Zdravko i osuo paljbu po igračima:

- Prije dva dana isplatio sam igračima 1,7 milijuna eura, želio sam im pokazati prije Hajduka i Europske lige da je klub stabilan, da želi držati ritam plaćanja. Odnosno, taj ritam sam ubrzao, to im je isplaćeno na ime rata koje dolaze na naplatu 15. rujna. Ne znam na što bih se uhvatio, uvijek imam nekog jokera u rukavu, sve mislim da mi se ovo ne događa - dodaje Mamić.

"E sad su ostali sami, dosta je bilo motivacija"

- Takav bahati, arogantni odnos prema poslu da je to strašno. A kad bih vam još rekao što sam im obećao za proljeće u Europi svi skupa biste povraćali. Bolje da ne govorim, da ne zabavljam javnost. Igrači moraju skupiti glavu, načekat će se kad će me vidjeti u svlačionici, nema više nikakvih sastanaka, nema nikakve motivacije. Od sada su prepušteni sebi i treneru, ne mogu računati na moju pomoć i sami se moraju izvući iz ove situacije. Za Dinamo nema problema, mi smo i dalje prvi, najbolji smo klub, ali to nije ono što me zadovoljava - završio je Mamić.

Ivanković: Razočaran sam

Nije lako komentirati kad se izgubi derbi, pogotovo u ovako fantastičnoj atmosferi. Razočaran sam rezultatom, željeli smo, tražili smo pobjedu, no znali smo da to neće biti jednostavno. Znali smo snagu Hajduka, no skupo su nas koštale dvije pogreške u defenzivnom skoku, rekao je Branko Ivanković.

Igor Tudor: Timski duh i srce su pobijedili

Mario Pašalić zabio je dva gola, no bez obzira na golove odigrao je jednu jako dobru utakmicu. Ali ne bih ga izdvajao posebno, nego bih izdvojio timski duh i jedno veliko srce i količinu trke koju smo pokazali, rekao je Igor Tudor i dodao:

- Sretan sam zbog svoje obitelji koja je bila na stadionu, kćeri od četiri i pol godine koja se bunila zašto brat uvijek ide na stadion a one ne, zbog igrača, stožera, kluba, puka u Dalmaciji, te naših navijača u Hrvatskoj i cijelom svijetu. 

- Dinamo je i dalje favorit za naslov prvaka. Hajduk je pokazao danas dobru igru, ali kadar koji ima Dinamo ne može se nitko mjeriti s njima. No nama je to dodatni motiv i želja, uvijek je cilj dobiti favorita. Ova pobjeda i bodovi su poticaj za daljnji rad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 210
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku