Obavijesti

Sport

Komentari 66

Mamić: Treba nam atmosfera kakvu ima Rijeka, zavidim im

Mamić: Treba nam atmosfera kakvu ima Rijeka, zavidim im
1

Da imamo atmosferu kao na Kantridi, Dinamo bi imao 30, a ne 14 bodova prednosti u prvenstvu, rekao je Zoran Mamić koji je i dalje ljut na suce, ali i svoje nogometaše

VIDEO

U posljednje četiri godine Dinamo je na Maksimiru u prvenstvu i Kupu izgubio samo tri utakmice. Dvije su bile protiv Rijeke. I tri dana poslije utakmice na Kantridi Zoran Mamić je ljutit kao ris. Malo na suce, malo na momčad.

- Što se tiče suđenja, stojim iza svake riječi koju sam rekao. A i igra nije bila dobra, moramo bolje. Nismo iskoristili šanse koje smo imali... Pa Rijeka do 90. minute nije puknula po golu - kaže Zoran Mamić.

Dinamo već dvije godine nije osvojio Kup. Zadar ga je izbacio 2012., a potom Rijeka. Takav post Dinamo je posljednji put imao od 2004. do 2007.

- Prvenstvena utakmica bila je bez pritiska, ova je drugačija jer odlučuje o finalistu Kupa - rekao je Mamić koji se opet osvrnuo na suđenje u Rijeci gdje je Junior Fernandes dobio dva žuta. 

Čileanac je kod drugog gola Dinama s klupe došao slaviti sa suigračima i neće moći igrati protiv Rijeke u Kupu. Umjesto njega vrlo vjerojatno će u momčadi biti Soudani.

- Smiješna je odluka suca da isključi Fernandesa. To je pravilo, ali bi se po njemu trebalo kazniti puno više igrača. Pa i u Europi treneri slave i trče igračima. Ako je to pravilo, onda treba biti dosljedan - rekao je Mamić aludirajući na izjednačujući gol Rijeke kad je na teren utrčala cijela klupa. 

Za utakmicu protiv Rijeke ulaznice za istočnu tribinu stajat će 30 kuna, a za djecu do 14 godina je besplatno ako dolaze u pratnji roditelja.

- Treba nam dobra atmosfera jer da imamo atmosferu kao na Kantridi, Dinamo bi imao 30, a ne 14 bodova prednosti. Zavidim im na atmosferi koju imaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju