Obavijesti

Sport

Komentari 127

Mamić: U Europi igramo više i od Barce, a Bayern ledi krv...

Mamić: U Europi igramo više i od Barce, a Bayern ledi krv...
7

"Pa Dinamo je u zadnjih deset godina odigrao najviše europskih utakmica od svih klubova. Barca dođe do finala i odigra 13 utakmica, mi odigramo 12 svake godine"

VIDEO

Gledao sam Bayern protiv Šahtara. Zaledila mi se krv u žilama. Dobili su sedam komada, a mogli su dobiti 15. Ako Ligu prvaka shvatimo kao školu, onda se ne možemo nego veseliti, a ja ću napraviti sve da bih spriječio ono što se dogodilo u prethodnim godinama Lige prvaka, rekao je Zdravko Mamić.

Dinamov gazda je nakon objave Šimunovićevog transfera u Celtic i predstavljanja Livakovića i Šovšića, pričao o Ligi prvaka, Dinamu, transferu Kovačića u Real...

"Dinamo je odigrao najviše utakmica u Europi"

- Naša misija je osam puta Liga prvaka u sljedećih 10 godina. Dinamo je u zadnjih 10 godina odigrao najviše europskih utakmica od svih klubova. Barcelona dođe do finala i odigra 13 utakmica, a mi odigramo 12 svake godine - rekao je Zdravko i dodao:

-  Mi smo odigrali 120 utakmica u zadnjih 10 godina, što nitko nije odigrao u Europi - kaže Dinamov šef, koji je bio impresioniran atmosferom na utakmici protiv albanske momčadi u "play-offu".

- Onu kemiju koju sam osjetio protiv Skënderbeua, to sam osjetio samo dvaput, protiv Partizana 1997. i Celtica 1998. Kad smo primili gol, navijači su nas dizali, kad smo dobili crveni, bili su naš 12. igrač, odnosno 11. jer smo imali igrača manje. Igrali su s nama - rekao je Zdravko i dodao:

- U petak ćete znati cijene ulaznica. Naši navijači mogli su gledati pretkola za 10 kuna, a do poluvremena protiv Skënderbeua mogli su kupiti godišnje ulaznice za 200 do 500 kuna. Sad neće biti 10 kuna, ali će i dalje biti puno jeftinije od ostalih klubova u Ligi prvaka.

Za Kovačića smo dobili 13 milijuna eura

Kovačić je prodan za 35 milijuna eura. Vidio sam ugovor. Nešto se i nas pita. Od njegove prodaje smo dobili 13 milijuna eura, ne 11, a mogli smo i više, rekao je Zdravko i dodao:

- Šimunović je na liječničkom u Glasgowu i to je najveći transfer u povijesti Celtica, nama nije. Ha, ha, ha. Ali toliko smo se zaštitili da ćemo dobiti velik postotak od budućeg transfera, a vi znate da manje više iz Celtica svi idu u Premiership za 20-ak milijuna eura. Tako će i Jozo. 

- Gazda Celtica bio je u Maksimiru i rekao mi je da žele kopirati Dinamo i učiti od nas - dodao je Zdravko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku