Obavijesti

Sport

Komentari 244

Mamiću zabranili dolazak na Poljud, razmišljaju i o tužbi...

Mamiću zabranili dolazak na Poljud, razmišljaju i o tužbi...
1

U Hajduku smatraju kako im je Mamić, osim direktne, nanio i indirektnu štetu, jer su brojni partneri, sponzori i uglednici napustili Poljud sa ružnim slikama...

VIDEO

Nadzorni odbor Hajduka potvrdio je najavu predsjednika kluba Marina Brbića te zabranio dolazak Zdravku Mamiću u ložu stadiona na Poljudu. 

Isprovocirani Mamićevim ponašanjem, za kojega drže kako je glavni krivac za kasniji sukob, čelnici Hajdukovog Nadzornog odbora odlučili su se na ovu nepopularnu mjeru. Smatraju kako im je Mamić osim direktne štete nanio i indirektnu, jer su brojni poslovni partneri, sponzori, te drugi uglednici koji su derbi gledali iz svečane lože sa sobom ponijeli ružne slike, a takvu sliku Hajduk o sebi ne želi širiti.

Odluku su prenijeli i službenim priopćenjem na web stranici Hajduka.

"Uprava HNK Hajduk, uz suglasnost Nadzornog odbora Kluba, donijela je odluku kojom se izvršnom predsjedniku GNK Dinamo Zdravku Mamiću zabranjuje ulaz u počasnu i VIP ložu gradskog stadiona Poljud na svim Hajdukovim utakmicama.

Ova je odluka donesena zbog verbalnog i fizičkog nasilja Zdravka Mamića nad uzvanicima HNK Hajduk u počasnoj i VIP loži gradskog stadiona Poljud, te zbog verbalnog napada na člana Nadzornog odbora Ljubu Pavasovića Viskovića, kao i fizičkog i verbalnog napada na Hajdukovu legendu Ivu Begu, što se dogodilo na subotnjoj utakmici 27. kola MAXtv Prve lige odigrane između HNK Hajduk i GNK Dinamo.

Predsjednik Uprave HNK Hajduk

Marin Brbić"

U Hajduku razmišljaju i o privatnoj tužbi protiv Mamića, o čemu će se naknadno očitovati, a do tada je prvom čovjeku Dinama uskraćena dobrodošlica na Poljudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 244
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače