Obavijesti

Sport

Komentari 43

Man. United rutinski s Ajaxom, Falcao je srušio Lazio u Rimu

Man. United rutinski s Ajaxom, Falcao je srušio Lazio u Rimu
7

Nakon što su ove sezone ispali iz grupne faze LP-a, ostala im je Europska liga kao utješna nagrada. 'Crveni vragovi' dobili su 2-0 i praktički se plasirali u osminu finala

VIDEO

Ajax i Manchester United zajedno su osvojili čak sedam Liga prvaka, ali nakon što su ove sezone ispali iz grupne faze tog natjecanja, Ajax na gol-razliku iako je dvaput pobijedio Dinamo, ostala im je Europska liga kao utješna nagrada. 

Ono što smo vidjeli u 1. poluvremenu nije bilo na razini imena tih klubova, a u nastavku je United prebacio u brzinu više i rutinski prošao kroz Amsterdam. 'Crveni vragovi' pobijedili su 2-0 i gotovo se plasirali u osminu finala. 

Nizozemci mogu žaliti za akcijom krajem poluvremena. Sulejmani je došao na loptu prije Rija Ferdinanda koji ga je srušio, sudac je ostao nijem i odmah je sudio kraj. Dosta sumnjiva odluka, da nije startao igrač u Unitedovom dresu pitanje je bi li zviždaljka ostala neiskorištena.

U nastavku je Manchester bio puno bolji, tko zna što im je rekao sir Alex. Visoko su pritisnuli Ajax, a Young je u 59. minuti zabio za početno vodstvo. 

'Kopljanici' su se otvorili, a to vješto koristi brzi Hernandez za konačnih 2-0 nakon sjajne kontre četiri minute prije kraja.

'Nismo bili briljantni, ali..'

Popravili smo se u 2. poluvremenu i vjerojatno smo zaslužili pobijedu na kraju. Nije to bila briljantna predstava, ali bila je dovoljno dobra, rekao je Alex Ferguson nakon utakmice.

Falcao srušio Lazio

Od ostalih utakmica, najzanimljiviji par svakako je bio onaj u Rimu. Lazio je poveo golom Klosea već u 19. minuti, ali do kraja poluvremena Atletico je preokrenuo rezultat. Adrian je zabio u 25., Falcao u 37. i još jedan nakon sat vremena igre za 3-1. 

Ostali rezultati:

Lokomotiv M. - Athletic B. 2-1

Alkmaar - Anderlecht 1-0

Legia V. - Sporting L. 2-2 (bivši dinamovac Ivica Vrdoljak kao kapetan Legije odigrao cijelu utakmicu)

RB Salzburg - Metalist H. 0-4

Viktoria P. - Schalke 1-1

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'