Obavijesti

Sport

Komentari 39

Mandžo sjajan u pobjedi Juvea, Milić dao dva gola, Perica jedan

Mandžo sjajan u pobjedi Juvea, Milić dao dva gola, Perica jedan
1

Mandžukić je igrao za Juventus do 84. minute, a ovo mu je treći gol u prvenstvu ove sezone, dok Marko Pjaca nije konkurirao za nastup u dresu "stare dame"

VIDEO

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić bio je strijelac i asistent za Juventus koji je u susretu 13. kola talijanskog prvenstva na svom terenu svladao Pescaru sa 3-0 (1-0).

Mandžukić je u 36. minuti lijepo asistirao Samiju Khediri za prvi gol na utakmici da bi u 63. ta dva igrača zamijenila uloge. Khedira je glavom spustio loptu koju je Mandžukić proslijedio u mrežu. Konačnih 3-0 postavio je Hernanes u 69. minuti.

Mandžukić je igrao za Juventus do 84. minute, a ovo mu je treći gol u prvenstvu ove sezone, dok Marko Pjaca nije konkurirao za nastup u dresu "stare dame". Kod Pescare je Dario Župarić odigrao čitavu utakmicu i u samoj završnici umalo postigao pogodak dok je Robert Murić ostao na klupi.

Vodeći Juventus sada ima 33 boda, sedam više uz utakmicu više od druge Rome, dok je Pescara ostala 18. sa sedam bodova.

Strijelac u subotu je bio i Stipe Perica, ali njegov pogodak nije bio dovoljan da Udinese izbjegne domaći 1-2 (0-0) poraz od Napolija. Gosti su došli do dva gola prednosti početkom drugog poluvremena preko Lorenza Insignea (47, 57), da bi Perica (59) svojim trećim prvenstvenim pogotkom smanjio na 1-2. On je odlično pogodio glavom nakon udarca iz kuta.

Perica je u igru ušao u 53. minuti, dok je Andrija Balić ostao na klupi domaćih. U sastavu Napolija čitavu utakmicu na klupi su ostali Marko Rog i Ivan Strinić.

Četvrti Napoli sada ima 24 boda, Udinese je 14. sa 15 bodova.

U prvoj utakmici 13. kola Chievo je kao domaćin svladao Cagliari sa 1-0 (0-0) golom Massima Gobbija (53). S nova tri boda Chievo je skočio na osmo mjesto sa 18 bodova, dok je Cagliari 12. sa 16 bodova.

Hrvatski branič, 22-godišnji Antonio Milić bio je dvostruki strijelac za Oostende koji je u susretu 15. kola belgijskog prvenstva na svom terenu svladao Westerlo sa 5-0 (1-0).

Milić je postigao prva dva gola na utakmici, u 13. i 49. minuti, a odigrao je čitav susret za Oostende koji je s nova tri boda stigao na drugo mjesto ljestvice sa 28 bodova, dva manje uz utakmicu više od vodećeg Waregema, a jednim više od Genta i Club Bruggea koji drže treće i četvrto mjesto.

Miliću su ovo drugi i treći gol u sezoni.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening